Nauja
Greitųjų kaip 14mm Pjovimo Dia Tiesiu Kotu HSS Vertus, Plėstuvas Frezavimo Cutter

Greitųjų kaip 14mm Pjovimo Dia Tiesiu Kotu HSS Vertus, Plėstuvas Frezavimo Cutter

w135194

€4.06

-0.22

€4.28

-5 %

Nauja prekė

Pastaba: spalvos prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir savo kompiuterio

Ypatybė:

Plėstuvas su viena ar daugiau dantų iškirpti skyles apdirbti paviršius plonu metalo sluoksniu pasukimo cutter.Po darbo per skylę cutter gali gauti tikslaus dydžio ir formos.

Taikymo sritis: reamers į ream ruošinio buvo gręžimas (arba) pagimdė) skylę, už tvarkant, visų pirma siekiant pagerinti apdirbimo tikslumas skylę, sumažinti paviršiaus šiurkštumo dangos, apdailos ir pusiau apdailos skirta skylės apdirbimo įrankis

6 fleitų, tiesiu kotu, greitapjovio plieno.

Tiesiai fleita reamers naudojamas bendrosios paskirties praplėtimas programas, juodųjų metalų ir dauguma spalvotųjų metalų.

Į reamers yra tikslumo žemės, tiesiai fleitos gaminti sklandžiai, tiksliai skyles, kartu užtikrinant ilgą įrankio gyvenimą.

Specifikacija:

Spalva:Juoda ir Ruda

Plėstuvas Medžiaga: HSS

Plėstuvas skersmuo: kaip 14mm

Plėstuvas tikslumas: H7

Aplinkos Apsauga: Rankų

Plėstuvas tipas: Tiesiu kotu

Matmenys:160 x kaip 14mm/6.3 x 0.55"(L x Dia)

Svoris:138g

Paketas Apima:

1 x Didelio Greičio Plieno Tiesiu Kotu Vertus, Plėstuvas Pastaba: spalvos prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir savo kompiuterio Funkcija: Plėstuvas su viena ar daugiau dantų iškirpti skyles apdirbti paviršius plonu metalo sluoksniu pasukimo cutter.Po darbo per skylę cutter gali gauti tikslaus dydžio ir formos.

Taikymo sritis: reamers į ream ruošinio buvo gręžimas (arba) pagimdė) skylę, už tvarkant, visų pirma siekiant pagerinti apdirbimo tikslumas skylę, sumažinti paviršiaus šiurkštumo dangos, apdailos ir pusiau apdailos skirta skylės apdirbimo įrankį 6 fleitos, tiesiu kotu, greitapjovio plieno.Tiesiai fleita reamers naudojamas bendrosios paskirties praplėtimas programas, juodųjų metalų ir dauguma spalvotųjų metalų.

Į reamers yra tikslumo žemės, tiesiai fleitos gaminti sklandžiai, tiksliai skyles, kartu užtikrinant ilgą įrankio gyvenimą.

Specifikacija: Spalva:Juoda ir Ruda Plėstuvas Medžiaga: HSS Plėstuvas skersmuo: kaip 14mm Plėstuvas tikslumas: H7 Aplinka: Rankų Plėstuvas tipas: Tiesiu kotu Matmuo:160 x kaip 14mm/6.3 x 0.55"(L x Dia) Svoris:138g pakuotę Įeina: 1 x greitapjovio Plieno Tiesiu Kotu Vertus, Plėstuvas

Žymos: 8mm plėstuvas, Granulių Plėstuvas Rinkinys, klaviatūros keycap valiklis, 2018 lygiadienis, klaviatūros valiklis, Sumažinti popieriaus, 35mm gręžimo, Plėstuvas, daewoo matiz 2, ranka plėstuvas

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas ranka plėstuvas
Medžiaga HSS
Modelio Numeris Kaip 14mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai