SMLOVE Odinis Diržas Burną Silikono Šunų Kaulų Kamuolys Kamštukas Pavadėlio BDSM Tvarstis Porų Flirtuoti Sekso Produktai Sekso Žaislai Suaugusių Žaidimai

w135862

€5.47

-1.11

€6.58

-16 %

Nauja prekė

Savybės

Medžiagos: 1. Nekenksmingas silikonas 2. Nerūdijančio Plieno Metalo 3. Galite pasirinkti, Nekenksmingas silikono medžiaga arba Nerūdijančio Plieno, Metalo, medžiagos, kaip jums reikia.Spalva: Juoda/Raudona/Violetinė/Rožinė/Mėlyna Seksas, BDSM Pančių Rinkinys gali padidinti įdomus ir emocijų poroms.Geriausia dovana jūsų meilužis!

Dear Klientas

Visi Seksas, BDSM Pančių Rinkinys yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiuntimą iš.Reikalaujame suteikti jums su Aukštos Kokybės produktas ir geriausią klientų aptarnavimą.Kad dabar ji su pasitikėjimu!

Apie Paketas

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes susikraus savo paketą nepastebimai.NE PRODUKTO PAVADINIMAS dėl savo paketą!Mes garantuojame, kad siųsti savo produktų saugūs.

Apie Darbo Laikas

Dėl skirtingų darbo metu kiekvienoje šalyje, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškus bus atsakyta per vieną darbo dieną.Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės suteikti jums Geriausią Klientų Aptarnavimą.

Apie Siuntos

Mes bus išsiųsti užsakymus per 3-5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei jums nereikia gauti užsakymo pagal numatomą laiką, prašome susisiekti su mumis.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: grein diržas vyrams, bdsm padas, alavo tvarstis, cea odinis diržas, mano sekso žaislai, pilka burnos kamštukas, bdsm, mažylių spalvos apykaklės, bdsm žaislas, juodas šuo žaidimas

Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Nepadori Nuotrauka No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai