Naujas 2019 m. Vasaros Marškinėliai Moterims Black marškinėliai Moterims Trumpas Rankovės vientisos Spalvos Top Tee Pigūs Moterų marškinėliai Camisetas Mujer

w136657

€4.16

Nauja prekė

Produkto Daugiau

Naujas 2018 m. Vasaros Marškinėliai Moterims, Mada, T-marškinėliai Moterims Trumpas Rankovės vientisos Spalvos Top Tee Pigūs Moterų marškinėliai Camisetas Mujer

MAŽAS DYDIS

SVARBU: Gerbiami Pirkėjas, pls nereikia pasirinkti dydį (M,L,XL,XXL ir pan, pls palyginti savo dydį, aukščiau dydžio diagramos.Jei nesate tikri, kaip pasirinkti, pls susisiekti paslaugos.

Modelis Rodo

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie mūsų turimi dydžiai.

Dėl šviesos intensyvumo ir kitų techninių veiksnių, yra gal mažas skirtumas tarp paveikslėlius ir produktus.pls suprasti!!!

Komentaras:

Ø Pls naudoti Pirkinių Krepšelis padaryti, kad mišrios tvarka.

Mokėjimai:

Ø priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, Moneybooker, TT ir Qiwi Piniginės.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Tarptautinės Laivybos:

Ø Mes laivas į jūsų www.pajudek.lt mokėjimo adresu.Prašome patvirtinkite, jis iki mokėjimo

Ø Visi užsakymai bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas po apmokėjimo

Ø Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti Kinija paštu, oro paštu.Tai trunka maždaug 12-30days(JAV,CA,AU,UK).kitų šalių 20-60days.Į Braziliją reikia apie 50-100days.

Ø didelis arba skubius užsakymus, pls pasirinkti EMS/DHL/UPS/Fedex/TNT Express greičiau pristatymo, laivybos mokestis laidas pasirinkimo langelis pirkinių krepšelis puslapio, arba susisiekti su mumis dėl daugiau siuntimo informacija.

Ø Mūsų, laivybos mokestis neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Ø Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Stengiamės, kad mūsų geriausias, įsitikinkite, kad jums gauti prekes greičiau, tačiau laivybos laikas priklauso nuo Pašto Tarnybos arba Express " kompanija, todėl pls būti kantrūs su siuntimu.

Grąžinamosios Išmokos Ir Grįžti:

Ø Visi produktai, mes prekiaujame geros kokybės ir pagal griežtą tyrimą, kol jie iš laivo.

Ø Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo originalios formos pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos kaina.

Ø Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Ø Jei gavote Brokuotą ar Blogo Straipsnių, pls susisiekti su mumis nuotraukas, po to, kai mes nustatyti, mes atsiųsime jums teisingą elementus, nemokamai.

Atsiliepimai:

Ø Reputacija yra viskas!Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!

Ø Jei turite klausimų dėl sandorio, prieš palikdami jokių atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

Žymos: už kanapės veikia lentelė, lankas modelis, kaip padaryti, apyrankė girdėjau, didelis, backwood piktžolių roller, brian griffin citatos, lankas kaklo tvido suknelė, lankas kelnės moterims dydis, lankas šlepetes, 40 dydis, liemenėlė kelnaitės nustatyti 85a

Viršūnės Tipas Tees
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Numeris vasaros marškinėliai moterims
Prekės Pavadinimas CBUCYI
Lytis MOTERIS
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Rankovės Stilius Reguliariai
Audinio Tipas Broadcloth
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Atsitiktinis
Apdaila NĖRA
Elemento Tipas topai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai