Nauja
Librederm aevit kremas su rašalo prieš edema, odos aplink akis 20 ml librederm (librider) maitina

Librederm aevit kremas su rašalo prieš edema, odos aplink akis 20 ml librederm (librider) maitina

w136780

€4.44

Nauja prekė

Librederm aevite kremas su rašalo prieš edema, odos aplink akis 20 ml

Švelnus Kremas "aevite" su rašalo skirtas kompleksas rūpinasi plona odą aplink akis: pašalina iš "maišeliai" ir "tamsiai apskritimus pagal akis, maitina ir apsaugo odą.Reguliariai naudojamas kremas mažina raukšles, daro odą elastinga.

Vitaminai A ir E sąveiką atkurti odos elastingumą, pagreitinti regeneraciją ir ląstelių atsinaujinimą, apsaugo ląsteles nuo senėjimo, suteikia galingą antioksidacinį poveikį.

Mėlynių ekstraktas Turtingas vitaminais A, B1, B2, C, PP ir mikroelementai, kurių dėka maitina ir ramina jautrią odą aplink akis.

Sojos pupelių baltymų, peptidų kompleksas , Hidrolizuotas ryžių baltymų ir оксидоредуктазы:

-Mažina patinimą;

-Gerina mikrocirkuliaciją;

-Stiprina jungiamąjį audinį;

-Užkerta kelią raukšles ir odos defektas. *

* Įrodyta klinikinių veiksmingumo, matomų rezultatų per 4 savaites.

Sudėtis:

Aqua, Glicerolio Stearatas, Kaprilo/Kaprino Trigliceridas, Dicaprylyl Ether, Dimethicone, Cetilo Alkoholis, Glicerinas, triticum vulgarus gemalų aliejus, Prunus tiekėjas dulcis aliejus, pentaerythrityl tetraisostearate, hidrolizuoti ryžių baltymai, glycine soja (sojų), baltymų, superoksido dismutazė, vakcinų tiekėjas vaisių ekstraktas, tiekėjas acetatas, amonio Acryloyl Dimethyltaurate/VP Kopolimeras, Retinilo palmitatas, peg-75 stearatas, ceteth-20, steareth-20, fenoksietanolis, natrio benzoatas, kalio sorbatas, natrio Dextran Sulfatas, Tokoferolis (Mišrus) Betasitosterolis, Skvalenas, Glyceryl Linolenate, Benzilo Alkoholis, salicilo rūgštis, sorbo rūgštis, parfum, trietanolaminas, Tetranatrio EDTA.

Naudojimo būdas:

Nedidelį kiekį kremo tepti ant švarios odos aplink akis su šviesos glostydamas judėjimą, pagalvėlės pirštų ryte ir vakare 1,5-2 valandos iki miego.

FILOSOFIJA LIBREDERM

Filosofija librederm prekės yra pagrįsta laisve, nes žodis libre vertimas reiškia "laisvas".Librederm yra subalansuotas laisvės nuo nereikalingų.Mes pašalinti perteklių viskas, paliekant tik labiausiai reikia:

Į formulės-naudojant optimalią koncentraciją, būtinų sudedamųjų dalių;

Dizainas-priėmimo produktą aišku, ir pageidautina;

Kaina-suteikiant kiekvienam galimybę turėti sveiką, gražią odą.Librederm suteikia kiekvienam galimybę mėgautis aukštos kokybės pasaulinio lygio kosmetikos, kurių efektyvumas įrodytas už teisingą kainą.

Librederm vienija tarptautinė kosmetikos bendrijos istoriją librederm prekės ženklą pradėjo drąsiu novatoriška idėja-sujungti pasaulio mokslo pasiekimus ir kosmetikos tendencijas.Kaip rezultatas, šis kosmopolitinis požiūris, Tarptautinių Laboratorijų librederm: Taip, mes gauti prieigą prie inovacijų ir naujausius pasiekimus chemijos srityje, pharmactics ir kosmetologijos.Librederm yra simbiozė, mokslo pasiekimai pharmactics ir modernių sprendimų srityje kosmetologijos.GAMYBOS LIBREDERM Tik naudojama siekiant sukurti librederm produktai Aukštos kokybės išbandyti žaliavos Iš tarptautiniu mastu pripažintų gamybos įrenginių, žaliavų tiekimo į tarptautinės kosmetikos rinkos lyderių.

Pasirinkimas gamyba svetainė priklauso nuo užduoties.Librederm produktai yra pagaminti 14 " high-tech sporto šaka Visame Pasaulyje, 3 iš jų yra tik tie, kurie dėl savo pobūdžio ir neturi analogų pasaulyje.

2019, gamyklos savo kosmetikos augalų Dubna, įrengtas unikalus duetas-jonizavimo sistema, vandens.

Visi produktai yra pagaminti pagal pasaulinius kokybės standartus PRAKTIKOS, geros klinikinės praktikos (GMP ir ISO 9001. Kiekviena produkto serija praėjo kokybės kontrolės gamybos etape, ir tada eina pakartotinius bandymus laboratorijoje sandėlyje Rusijoje.DERMATOLOGIŠKAI PATVIRTINTAS Librederm bendradarbiauja su rusijos dermatologų ir pediatrų, dalyvauja medicinos kongresuose ir konferencijose, publikuoja tyrimų rezultatus mokslinėje spaudoje.Daugiau nei 3500 gydytojai jau paskirtas librederm pacientams.

Žymos: modelio batų raišteliai, dji mavic pro letena, fingerboard 10 vnt., srauto valdybos arduino, flow apkaustai 2015 m., natūralus kačių lazdos, gamtos energija meno, gamtos tušti puodai, gamtos atsitiktinis perukas

NET WT 20ml
Prekės Pavadinimas LIBREDERM
įveskite kodą Kremas nuo edema, odos aplink akis
Naudoti Veidas
Prekės ženklas Librederm (libriderm)
Elemento Tipas Kremas
Nemokamas Pristatymas Apsaugos ir hidratacijos
Kilmės RU(Kilmės)
Lytis Moteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai