Naujas 1pcs Nauja Tabako Pypkių Rūkymas Vamzdžių Su Filtru -Patvarus Clasical Tabako Vamzdis su Metalo Dubuo Geriausią pasiūlymą Hj685

w136918

€6.34

Nauja prekė

Clasical Tabako Vamzdis su Metalo Dubuo

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos www.pajudek.lt sąlyginio Deponavimo.Kai mokėjimo naudojant sąlyginio Deponavimo, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo.

Prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Už freeshipping, mes teikiame CH Paštu arba HK Postwith stebėjimo nr. paprastai pristatymo laikas būtų 8-20 darbo dienų.Mes siūlome DHL ir UPS,TNT, "Fedex", tačiau nėra nemokamas pristatymas.

Išsiuntimo yra išdėstytas per 5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimas baigtas patikrinimas www.pajudek.lt.

EMS : 7-14 darbo dienų.DHL/UPS/FEDEX/TNT :3-7 darbo dienas.Hongkong Post/Kinija Paštu : 10-20 darbo dienų.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra repsonsibility laivybos paslaugos.

Ne Kinija geriausią pardavimo parduotuvėje,klientų pasitenkinimo ateina pirmą kartą, mes stengiamės patenkinti jus, jei dėl kokios nors priežasties manote, nepatenkinti mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes jums išspręsti 100% visi ginčai, atsakyti į visus klausimus ir užklausas per 24 valandas, ir užtikrinti, kad abi šalys bus laimingi ir patenkinti.Mes raginame jus susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų komentarą grįžtamojo ryšio forma.

Mes teikiame 7 dienas pakeitimo.Prašome laikyti daiktą, kaip originalius ir grąžinti ją per 7 dienas.Kuo mes gauti elementus, mes keitimo ar grąžinimo į jums artimiausiu metu.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas sumoka už siuntimą Plius Mokestis.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo laivybos kaina.

TEL:86-516-86622169

86-18952276216

Žymos: ot vamzdžiai, Klasikinis, malūnėlis žolė, vyrai vamzdžiai, vamzdis medienos, vamzdis ardyti, pypkių tabakas, lūpų vamzdis, malūnėlis tabako, hewang rūkymas vamzdis

spalva kaip parodyta žemiau,laivo atsitiktinai
Vieną Svoris 88g
Formos Lenkta Tipas
Modelio Numeris 685
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas pėsčiųjų
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai