Analinis Žaislas Butt Plug Katytė Uodega Analinis Kaištis Anal Sex, Žaislai Suaugusiems

w137069

€3.80

Nauja prekė

Analinis Žaislas Butt Plug Katytė Uodega Analinis Kaištis Anal Sex, Žaislai Suaugusiems

1.100% Naujas ir aukštos kokybės.

2.Kištuko medžiaga: Metalas,Silikonas.

3.Spalva: kaip nuotraukoje parodyti.

4.Dydis: Medium dydis: 85mm (L) x 35mm (Maks.Dia).

5.Mes rašyti "Dienos poreikius" ant pakuotės, Siekiant apsaugoti privatumą pirkėjui.

6.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.

7.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

1,Mes atsiųsime sklypo 2-4 dienų po apmokėjimo.

2,pasirinkite "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu "arba" Epacket "arba" www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas " .Laivybos laikas greitai(12-35days).jums sekimo numerį, ir žinosite, kur yra jūsų siuntinys .

3, Siūlau, nereikia pasirinkti "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius".nes laivybos laikas labai ilgas ir negali būti sekami jūsų šalyje.tuo pačiu metu ,o gal ir jūs negalite gauti sklypą.

4,I, f, jūs negalite gauti jūsų sklype per 30 dienų,Nereikia atidaryti ginčų .Prašome susisiekti su mumis frist laiko.Mes patikrinti ir pratęsti prekių pristatymo terminas jums.

5,Jei sklypas prarado ,mes visa grąžinamoji išmoka, arba vėl nauja jums .

1,Kai tu negali gauti savo paketą ar sklypas yra pažeistas arba turi defektų produktų,prašome pateikti mums kai nuotraukas kaip įrodymus.Mes visa grąžinamoji išmoka, arba vėl nauja jums .

2,Jei nesate patenkintas elementą, kai jūs gaunate,prašome grąžinti per 14 dienų pakeisti arba grąžinti pinigus.

3,Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, mes galime išsiųsti naują .Bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

1,Mes galime dropshipping. 2,mes galime siunta 1-2 dienas.Jei produktas sandelyje ,gal 3-5 dienas.

3,Mes galime procesas 200-300 užsakymų per dieną.

4,mes galime siųsti sklypas be jokių įmonės pavadinimas, kaina QR kodą ir kitą reklaminę informaciją. 5,Prašome pasiūlyti savo vardą ir pavardę,ir išsamus adresas.Jei jums nereikia gauti, nes jūsų vardą arba adresą ,Mes neatsakome.

1,Kai jūs gaunate sklypas ,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių ir gerų atsiliepimų .jūs galite gauti 5% nuolaidą, kai jūs šalia pruchase.(Palikti pranešimą "Gerus Atsiliepimus" jūsų užsakymą,mes pakoreguoti savo užsakymą kainą prieš jį sumokėti).

2, Jei produktas turi kokių nors problemų, kai jūs gaunate juos ,prašome susisiekti su mumis frist laiko .Blogų atsiliepimų negaliu išspręsti jūsų problemą.

Žymos: sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, suaugusiųjų žaislas, analinis klizma, sekso žaislas, analinis, kištuko uodegos, lytis, vibrat, analinis kaištis

Prekės Pavadinimas JIUAI
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis 7
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris 1278645

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai