Super Švelnus Dildo su Siurbimo Taurės Moterų Masturbacija žaislai Varpos Oda atrodo Realus Gaidys Minkšta Medžiaga, Oralinis Seksas, Moteris

w137079

€13.78

-30.66

€44.44

-68 %

Nauja prekė

Pareigos:

*Saugus naudoti ir švelnios medicininio silikono medžiaga *Baltos spalvos, tinka moterims naudoti. *Graži forma, lengva naudoti, tiesiog čiulpia ant lygaus paviršiaus mėgautis. *Super minkštas varpos, nekontroliuojamų varpos, labai tinka moterims, oralinis seksas praktikos ir masturbuotis.

Aprašymas:

1.Dydis:Bendras ilgis: 18,5 cm/7.25 tam, Skersmuo: 3.8 cm/1,5 2.Net svoris:300g /oz 10.58 3.Medžiaga:Super soft silikono 4.Atsparus vandeniui:viso kūno vandeniui 5.Pakuotė: Specialios oro skiltyje privatumo paketas ne "lytis", "word"

Paketą, Įskaitant:

1 x Super švelnus Dildo 2 x dovanos

Privatumas Garantuotas:

Apsaugoti jūsų privatumą, mūsų pareiga, ir mes turime didžiulę patirtį.Tik jūs žinote, kas yra pakuotėje. (Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų)

Apie klausimus

Jei turite kokių nors klausimų, kad yra neaiškus arba nesuprantamas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba bet kuriuo metu.Daugeliu atvejų, tiesioginė informacija nepadės išspręsti problemos.Bendravimas gali išspręsti problemą.Tikiuosi, kad suteiks jums gerų pirkinių patirties.

Apie mūsų produktą:

DopaMonkey yra kompanijos savo prekės ženklą.Jis sukurtas ir pagamintas pagal savo bendrovę.Gamybos medžiagų ir produktų yra griežtai kontroliuojamas.Prašome pirkti ir naudoti.

Apie mus:

Mes esame komanda, skirtas pagerinti seksualinę patirtį moterų ir vyrų.Jūsų pasitenkinimas bus didžiausia mūsų siekimas.Jei turite kokių nors klausimų, prekybos procesas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padėsime jums išspręsti problemą pirmą kartą.Prašome patikėti, kad mano produktai, ir aš atneš jums laimingas pirkinių patirties ir produkto patirtį.

Apie privatumo:

Apsaugoti privatumą, mūsų klientai yra mūsų atsakomybė.Mes turime didelę patirtį pakavimo privatumo.Nesijaudinkite, tik jūs žinote, kas yra pakuotės viduje.

Žymos: moterų sekso žaisliukai vyrams, dildo, mano sekso žaislai, plastikiniai pompe varpos, vyrai realistai, sekso žaislas, vibrat, analinis kaištis, gaidys, dildo strapon

Funkcija 4 Moterims Oralinis Seksas
Modelio Numeris Super Švelnus Dildo
Atsparus vandeniui Gyvenimo Vandeniui
Svoris 300g/10.58oz
Funkcijos 2 Moterų Masturbator
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Super Minkšto Silikono
funkcija 5 Galingas gyvis
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 18.5cm/7.28in x 3.8cm/1.5in
Elemento Tipas Dildos
Prekės Pavadinimas DOPAMONKEY
Funkcija 1 super minkštas
funkcija 3 Oda Atrodo Realus Gaidys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai