TCT-100 Turas Dot Formos Perlamutro Indescent 2MM Dydžio Nagų Blizgučiai Nagų Dailės Apdailos Kūno Blizgučiai Makiažas Chna rankų darbas "PASIDARYK pats"

w137154

€7.09

Nauja prekė

TCT-100 Turas Dot Formos Perlamutro Indescent 2MM Dydžio Nagų Blizgučiai Nagų Dailės Apdailos Nagų Gelis Kūno Blizgučiai Makiažas, Veido Dažymas Chna Tatuiruotę rankų darbas "PASIDARYK pats"

Ieškoti Numeris: TCT-100

Forma: Apvalus Taškas

Spalva: 12 Rūšių Įvairių Perlamutro Indescent Spalvų Lazerio

Dydis: 2MM

Įpakavimas: Plastikinis Maišelis

Pakuotės Svoris : 50g/120g/ 200g/240g/500g / 600g

Čia yra 50g 120g 200g 240g 500g ir 600g Šešių rūšių pakavimo prieinamas,prašome pasirinkti tinkamą vieną jums reikia.

Dears, jei jums reikia daugiau gramų arba kitos spalvos, prašome leiskite mums žinoti, jūsų bet kokį prašymą ,beveik bet blizgučiai ir pigmentų, jūs galite rasti iš mūsų įmonės,sveiki OEM ir Didmeninės Kad mes tau duos atsakymą per 24 valandas!

1. Didelis blizgučiai užsakymo Pavyzdys : Galima, Mėginiai nemokamai, Pirkėjai yra atsakingas už išreikšti mokestis

2. Daug, kad MOQ: 5KGS (Galima sumaišyti visus blizgučiai spalvų ,formų ir dydžių)

3. sveiki OEM užsakymus Muitinės Pakavimas prieinama,Nemokama muitinės Logotipas.

4. sutikti T/T", " Western Union ,Paypal ir kt.

1. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2. Prašome palikite pastabą mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3. Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo

1. Paprastai nemokamas pristatymas mes bus siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu Per 1-3 darbo dienos po apmokėjimo

baigęs gavo.Genarally, prekių atvyks yourside apie 15-50 dienų .Kartais,kai resons,

gal prekės bus pristatytos ir atvykti jums šiek tiek vėlu.Linkime jums gali suprasti.Arba, jei jums reikia daugiau greitai

laivybos,tiesiog prašome susisiekti su mumis.Visiems pirkimo už $150 ir daugiau vienu metu,užsakymas bus išsiųsti per daugiau

greitai express nemokamai

2. Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pirkti prekes.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.Tačiau kartą perkant ,mes bandykite siųsti užsakymus jums artimiausiu metu.

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

4. Mes pasistengsime padaryti viską, siekiant patenkinti savo reikalavimą ir pasiūlyti geriausią aptarnavimą.Jei nesate patenkintas su užsakytas prekes,prašome grąžinti ją per tris darbo dienas.Jūs esate prašome atsakingas už prekių pristatymo, mokėjimo ir praradimą ir sugadinimą.(Mes negali būti atsakinga už abu).

1. Atidaryti parcel post office ar po vyro buvimas.

2. jei jis sugadintas, arba ne tai, ką užsisakėte,paklausti pašte pateikti oficialų dokumentą,ypač teiginys prašymą popieriaus .

(PS:UPS&DHL greitas laivas, prašome susisiekti su mumis laisvai prieš atsisakydama sklypas).

1. Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.

Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti

atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname savo 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą

be prašo pagalbos.Ačiū už jūsų malonų bendradarbiavimą.

2. Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Bet

klausimų bus atsakyta per 24 val. (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei valstybinių švenčių dienas, Kinija).

Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: blizgučiai mix, 100 blizgučiai, 50 g blizgučiai, mėlynos spalvos blizgučiai, 100 g blizgučiai, blizgučiai nagų, 100g blizgučiai milteliai, 100g blizgučiai, Blizgučiai Šešiakampis, blizgučiai

Pakavimas Plastikinis Maišelis
Modelio Numeris TCT-100
Medžiaga Blizgučiai blizgančiais
Dydis 2MM
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
NET WT 50g/120g/200g/240g/500g/600g
Formos Apvalus Taškas
Kiekis 1/12 Krepšys
Prekės Pavadinimas Binvon
spalva 12 Rūšių Įvairių Perlamutro Spalvų Indescent
Ieškoti Numeris TCT-100

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai