Boho Mesti Pagalvių užvalkalus Medvilnės Skalbiniai, Dekoratyvinės Pagalvės užvalkalą Juostele Žakardinės Pagalvėlės Dangtis Sofos, Sofos Kambarį Namų Dekoro

w137176

€4.92

-2.76

€7.68

-35 %

Nauja prekė

Dekoratyvinis Macrame Pagalvių Užvalkalus Kelis Dydis Rasti

Atnaujinti savo namų puošybai su šių boho medvilnės skalbiniai dryžuotas žakardo modelis pagalvėlių apvalkalus

--Lengva suteikti kambarį greičiau reorganizavimas.Pradėkime keitimas pagalvių užvalkalai. √ Chic: Boho stilius yra romantiškas ir meno. √ Restorano: dvipusis mažas kutai dizaino, kad pagalvių užvalkalus labiau išskirtinį ir mielas. √ Minkštas: audinys yra itin minkštas.Labai odos draugiškas. √ Tinkamas:puikiai su įvairių stilių namų dekoro.

Aukštos Kokybės Medžiaga

-Pagaminta iš 30% medvilne, 25% linas, 45 medvilnė, viskozė, patogus ir kvėpuojantis. -Super minkštas liesti ir remtis. -Mažas kutai yra žavinga ir nebus pralietas. -Odos draugiškas.Labai gražus su vaikais ir naminiais gyvūnais.

Nematomas Užtrauktukas

-Užtrauktukas ir pagalvės dangtelis yra tos pačios spalvos. -Užtrauktukas yra paslėptas ir paskirtis suteikti elegantišką išvaizdą. -Užtrauktukas lygiųjų darbą daro valymo vėjas.

Boho Dekoratyvinis Mesti Pagalvę Padengti

Boho (Bohemijos) stilius yra žinomas prabangus ir kūrybos.Ir šis stilius yra būdingas paprastumo ir laisvalaikis, tokių, kaip šių pagalvių užvalkalus, kurie išlaiko juostele dizainas ir vientisos spalvos, labai paprastas, natūralus ir madingi.

Pagrindinė Informacija

Pavadinimas: Žakardo audinys, Dekoratyviniai pagalvių užvalkalai Sudėtis: Medvilnė 30%, linas 25%, medvilnė, viskozė 45% -Dydis Cconversion- 30 x 50 cm(12x 20) 40 x 40cm(16x 16) 45 x 45cm(18 x 18) 50 x 50 cm(20 x 20) 55 x 55cm(22 x 22) 60 x 60 cm(24 x 24) Spalva: 7 spalvų Kiekis: 1 Vnt Pagalvės dangtelis, be pagalvių įterpti

Iki 7 skirtingo dydžio jums pasirinkti

--Šias spalvingas pagalvių užvalkalus pagal Sunbay HomeTextile atneša naują kokybės lygį ir gyvenimo būdą į savo kambarį.Su vientisų spalvų palečių ir kutas dizaino, šie nuostabiai universalus apima malonus pažvelgti ir jaukus atsispirti.Pagamintas iš aukščiausios kokybės audinių, kad išsaugotų savo grožį beveik visose namų sąlygomis.

Bendrovė Rodyti

Klientų Q&A

Klausimas: Ar turite nekilnojamojo uždaryti nuotraukas?Gali man turi atrodyti?A: Taip.Mes turime.Aš atsiųsime jums realios nuotraukos vėliau.Q: Kaip pritaikyti gaminiai, kitų dydžių?Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai.Q: Kas logistikos naudojamas pristatymo? A: Prekės vežamos pagal www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu, Oro Paštu, ePacket, YanWen Specialią Eilutę, pasiekti dauguma šalių per 10 35 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS, DHL, " Fedex, TNT, DEPX, AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Q: Kaip grąžinti prekes ir grąžinti pinigus? A: Mes grąžinsime pirkėjų, jei yra kokybės problemos su produktu.Jums nereikia grąžinti prekes šiuo atveju.

Atgal į titulinį

Draugiškas Priminimas

-Produkto dydis yra plytelių dydžio užvalkalas, bus 1-2cm paklaida rankinis matavimas. -Šis produktas yra imtasi natūra.Dėl apšvietimo priežasčių ir skirtingų ekrano poveikį skirtingų monitorių, tikroji spalva gali skirtis nuo produkto nuotrauka. -Ačiū jums už jūsų supratimą ir paramą.

Žymos: boho apdailos namų dekoro, namų, boho papuošalai, kailio pagalvės užvalkalą 40x40cm, kustuv pagalvę padengti, padengti sofa, kėdė sluoksniuotos, meno dekoratyvinės pagalvės, pagalvė, boho dekoras

Dydis 1 pagalvės užvalkalą 40x40cm
modelis Paprastas Dažyti
naudoti 1 pagalvės dekoras namuose
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Lino / Medvilnės
Modelio Numeris Pagalvėlė Padengti
Formos Aikštė
Technics Audiniai
Funkcija pagalvių užvalkalai namų dekoro
Modelio Tipas Kietas
Stilius Žakardo
Dydis cushion cover 45x45cm
Naudoti Automobilis
Rinkinys Tipas No
naudoti 2 Automobilių Apdailos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai