WHEXUNE 10" Touch ADAS Android 5.1 Full 1080P Automobilių Brūkšnys Cam 4G Vaizdo įrašymo galinio vaizdo Veidrodėliai su DVR Kamera 8 Core, 4 Kanalų

w137308

€180.72

-115.55

€296.27

-39 %

Nauja prekė

>> Smoothy Octa-core Veikia: MTK6735 1.3 Ghz Cortex-A53, GPU Mali-T720MP3, 450MHz, 22.9 Gflops; Didelės spartos veikimą, lengvai valdyti keletą užduočių >> Ji ateina su 4CH Fotoaparato Lęšis saugi automobilių stovėjimo aikštelė.Priekinės ir galinės kameros, įrašymo tuo pačiu metu.Dešinę ir į kairę aklas zonoje fotoaparatą, vaizdas ekrane saugi automobilių stovėjimo aikštelė.Priekinės kameros objektyvas 1080P ir atgal fotoaparatas yra 720P vaizdo įrašymas ; Dešinę ir Kairę fotoaparatas 480P vaizdo ekranas. >> Visa tai veidrodis IPS ekranas 10 colių.Ekrano dirba nauja technika ir technologijos, tiksliai sekite kreivių dizainą, visą kelią iki dailiai užapvalintais kampais,kad būtų užtikrinta 100% vaizdą bus rodomas šiame 10 colių visiškai veidrodis ekrano. >> Triple plataus galinio vaizdo srautinio duomenų siuntimo būdu vaizdo technologijas.TZ076 yra įdiegta ši pažangi duomenų srautams pritaikytos medijos technologijų Su HAINAUT (1280x720p) galinio vaizdo kamera, daro vairavimo galinio vaizdo plačiau , tai yra trigubai platus vaizdas, jei palyginti su tradiciniu veidrodėliai >> 4G modulio SIM kortelės (Internetas)+WIFI modulis maršrutizatorius=Banglenčių greičiau Dėka 4G SIM kortelę ir pastatytas wifi, nesvarbu, kur jūs vairuojate, jums bus mėgautis įdomus iš interneto naršymas , kad būtų galima internete navigacijos/ muzika /kinas ebs . >> Automobilių padės mobiliųjų programėlių ir Interneto naršymas =Nuotolinio Monitorius Su mūsų unikali nuotolinio stebėti mobiliojo app "Automobilių Assist" ir interneto ryšį, jis leidžia jums nuotoliniu stebėti savo automobilio vairavimo kelias, ir kas atsitiko aplink jūsų automobilį, nesvarbu, kur esate. >> ADAS Plius, Kad Vairavimas Saugiau Papildomi Vairavimo Signalizacijos Sistemos (LDWS/ FCWS/FVMA) , ji yra naudinga, signalizacijos sistemos, kad jūsų vairavimo saugumą.

Standartinis Paketas apima:

· 1 x Automobilinis DVR

· 3 x Galinio vaizdo kamera

· 1 x Galinio kabelis

· 1 x GPS antena

· 1 x Maitinimo kabelis

· 1 x Universalus bazės

· 1 x Specialus Laikiklis 1# (ar kitos specialios atramos norite)

Šiltas Patarimai:

· Šis prietaisas gali dirbti tik pagal pažintis su mūsų originalus maitinimo kabelis, nenaudokite jo namuose su savo galia, priešingu atveju , jis bus sudeginti savo automobilių dvr.

· Jei turite specialių reikalavimų dvr laikiklis, prašome pranešti mums jūsų automobilio tipo ir kurie laikiklis norite.Priešingu atveju, mes organizuojame Laikiklis 1#, kad jūs atsitiktinai.Ačiū.

Prieš užsakymą, prašome patikrinti ar jūsų vietos 4G SIM kortelės juostų LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3).Jei ne, tada 4G funkcija neveikia.

· Šis prietaisas nepalaiko aparatūros anti-radaras,, bet jūs galite įdiegti " anti-radaras paraiška (pvz. "Antiradar Strelka" android "programėlių iš " google play") į šį automobilį dvr naudoti.

· Šiuo prietaisu naudokite Analoginis signalas galinio vaizdo kamera, skaitmeninis galinio vaizdo kamera.Taigi, tai, neveikia su mūsų HD naktinio matymo skaitmeninis galinio vaizdo kamera.

· Šiuo prietaisu naudotis SIM kortelės , ne micro sim kortelę.

MTK6753 Octa-core 1.3 Ghz aukštos klasės GPU Malis-T720MP3,450MHz, 22.9 Gflops veiklos padidėjo 40%,suvartojimą sumažinti 20%, palyginti su MT6735

360 ° visų pusių saugojo savo automobilį su 4 kameros, Išskyrus priekinio ir galinio vaizdo kameros įrašymo tuo pačiu metu, Ji taip pat padeda su viena ir daugiau kairės ir dešinės aklas zonoje fotoaparato objektyvą.Atėjo laikas atsisveikinti su vairuotojo aklas zona, užtikrinti transporto priemonių saugaus parkavimo ir važiavimo.Pastabos: į Dešinę ir į kairę aklas kameros lęšis tik galėtų rodyti saugi automobilių stovėjimo aikštelė, negalėjo padaryti vaizdo įrašymo failus.TIK priekinę ir galinę vaizdo kamerą, gali būti priimti filmavimui.

Lengvesni DVR+Specialus Stentas=Saugesnio Dabar jums nereikia nerimauti dėl "Veidrodis dvr+originalaus veidrodžio=Per sunkus" klausimus

Triple plataus galinio vaizdo srautinio duomenų siuntimo būdu vaizdo technologijas, visa Tai yra nauja technologija, galinio vaizdo veidrodėliai dvr.QUIDUX TZ076 yra įdiegta ši pažangi duomenų srautams pritaikytos medijos technologijų, daro vairavimo galinio vaizdo plačiau , tai yra trigubai platus vaizdas, jei palyginti su tradiciniu veidrodis.

4G modulio SIM kortelės (Internetas)+WIFI modulis maršrutizatorius=Banglenčių greičiau Dėka 4G SIM kortelę ir pastatytas wifi, nesvarbu, kur jūs vairuojate, jums bus mėgautis įdomus iš interneto naršymas , kad būtų galima internete navigacijos/ muzika /kinas ebs .Pastabos: prieš pateikdami užsakymą, prašome patikrinti ar jūsų vietos SIM kortelės tinklas yra žemiau juostos ar ne: (4G) LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3)/850(B5); (3G: WCDMA: 2100(B1); (2G) GSM: 900(B8)/1800(B3);.Kitaip, automobilinio dvr nebus nustatyti sim kortelės.

ADAS Išlaikyti Savo Vairavimo Daugiau Saugiau

Papildomi Vairavimo Signalizacijos Sistemos (LDWS/ FCWS/FVMA) , ji yra naudinga, signalizacijos sistemos, kad jūsų vairavimo saugumą.

"Lane departure Warning System (LDWS)

Mieguistas arba išsiblaškęs vairuojant gerokai padidina nelaimingo atsitikimo kelyje.Į LDWS bus įspėja vairuotoją, kai automobilis užgęsta lane greitį daugiau kaip 50 km/h.

Pirmyn Susidūrimo Perspėjimo Sistema (FCWS)

Galima išvengti nelaimių, išlaikant saugų šių atstumas.Kelių eismo Saugos Perspėjimo Sistemos TZ076 apskaičiuoja realaus laiko atstumas tarp jūsų transporto priemonės ir transporto priemonės prieš tave, važiuojant virš 30 km/h greičiu, greitkeliuose arba iki 30 km/h užimtas miestas, ir klausimai, 3-lygio pradžioje įspėti vairuotoją, priklausomai nuo susidūrimo pavojus.

Žymos: bankas galia, 4g ip kameros, cam brūkšnys, fotoaparatas automobilių rekordas, junsun radijas, rusija marškinėliai, vaizdo įrašymas, dvr kamera automobiliai, "android" automobilių veidrodėliai, smartphon

Surinkimo Režimas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Pikselių 1200Mega
Sąsaja "Bluetooth"
Vaizdo Jutiklis 1/3 " Color Cmos
Dvigubo Objektyvo Taip,Paramos priekinio ir galinio vaizdo kameros įrašymo vienu metu
Ram / Rom RAM 2GB / ROM 32GB (Sistema bus užimti 3GB)
Max Išorinė Atmintis 32G
Originalioje Pakuotėje Taip
Elemento Tipas Automobilių DVR
Kilmės KN(Kilmės)
ADAS Automobilių Fotoaparatas, Diktofonas Taip, paramos LDWS / FCWS/ FVMA
Baterijos Veikimo Trukmė Ne, akumuliatorių, automobilių linijos prijungimo
Specialios Funkcijos Su Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Vaizdo Formatas MOV
G-jutiklis, Loop Įrašymo, automobilių Stovėjimo aikštelė Monito Parama
Ekrano santykis 16
Ekranas IPS
Galinio Vaizdo Kamera Taip
4G/3G/2G tinklas dažnių juosta paramos 4G TD-LTE B40/41 ir 3G WCDMA B1(2100)/B5(850)
GPS logger Išorinis
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
GPS Navigacija Taip, remti online ir offline navigacijos
Peržiūrėti Kampas 150°-160°
Chipset Gamintojas MTK6735
Video Kodas H. 264
Dešinę ir į kairę aklas cam vaizdas ekrane Parama
Ekrano Dydis 10 colių
Prekės Pavadinimas WHEXUNE
OSD Kalba lietuvių
Skaičius Objektyvai 4
Jutiklinis Ekranas Taip
Nuotolinio Stebėti Nuotolinio Stebėti Mobiliojo App Ryšys
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Kadrų Per Sekundę 30
Baterija NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai