5 Vnt Kalėdų Eglutės Kabo Pakabukas Rausva Balta Širdyje, Star Plunksnų Ornamentu Kalėdinė Dekoracija Namų Dekoro

w137661

€4.52

-2.77

€7.29

-37 %

Nauja prekė

{infomodule}

Specifikacija:

Tipas: Pilka/Juoda/balta/rožinė

Įpakavimas: 5VNT

Proga: Kalėdų eglutė, Kalėdų, Pobūvių, Vestuvių, vaikų kambarys, Valgomojo, miegamojo, baras, viešbutis, restoranas ir t. t.Apdaila.

Savybės:

-Pridėti kitoks jausmas, kad jūsų Kalėdos.

-Būtų puikus papildymas jūsų Kalėdų papuošalų ir atostogų apdaila.

-Taip pat puikus pasirinkimas komercinių švenčių dekoravimas.Puikiai tinka Kalėdų tema amatų "PASIDARYK pats" projektai, tokie kaip vainikas, garliava, ir kamuoliukus tapyba.

-Puikus namų dekoro margas ekranas Kalėdų, vestuvių, sužadėtuvių, jubiliejų, pobūvių, kaip kabantys papuošalai ant medžio šakos, stalo centerpieces, aplink banister, pirmiau priėmimas ir kt.

Pakuotė:

5 x Kalėdų Pakabučiai

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 mm klaida,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori Spalvos,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kalėdų kamuoliukus balta rausva, cyclamen, metai medžio apdaila kabinti, rožinės spalvos ornamentais medis, necklac, christma, dekoro star, audinys rožinės spalvos, moterų rait mados headwraps, white star eglės

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai