1Pcs Alkūnės, Movos Alkūnė Suspaudimo Įvorė Sporto Rankos Dilbio Petnešomis Paramos Crash Pad-įrodymas, Krepšinio, Dviračių Rankos Guard Rankovės

w138291

€4.77

Nauja prekė

RM17744605850240103

Pakuotė:

1Pcs * Alkūnės Įtvaras Rankovės

Pastaba: kiekis šis punktas yra 1pcs, nr. kairės ir dešinės kojos skirtumus, jei jūs nieko prieš, tai, būkite atsargūs pirkti.

Informacija:

Medžiaga: nailonas, spandex, silikono

Spalva: oranžinė/žalia/pilka/rožinė

Dydžių Lentelė:

V - į Viršų Plotis: 11cm /4.3 colio; Dugno Plotis: 9cm /3,5 colio įstrižainės; Ilgis: 22cm /8.7 colių.

L - Plotis Viršuje: 12cm /4.7 colių; Dugno Plotis: 10cm /3.9 colių; Ilgis: 22cm /8.7 colių.

XL - Plotis Viršuje: 13cm /5inch; Dugno Plotis:11cm /4.3 colio; Ilgis: 22cm /8.7 colių.

Ypatybė:

1.Funkcijos: Taikyti net spaudimą per savo alkūnės sąnarių, sumažinti raumenų patinimas ir palengvinti skausmą ir diskomfortą.Sukurta artritas, alkūnės sausgyslių, teniso alkūnė, golfas, tai alkūnės ar bendrosios alkūnės skausmas.

2.Elastinga ir Dėvėti įrodymas: Elastingumą, užtikrina geresnę paramos, paguodos ir pagalbos, nekeliant pavojaus savo mobilumą.Pagamintas iš nailono +spandex medžiaga, dėvėti, atsparus ir kvėpuojantis.Jie gali išlaikyti šilumą, mažina sustingimą, raumenų ir sąnarių, siekiant apsaugoti jūsų alkūnės nuo sužalojimų per ilgą laiką naudoti.

3.Anti-slydimo Dizainas: Priima anti-slip silikono dizainas.Anti-slydimo dizainas garantuoja ir jos sandarumas nebus, kad raumenys jaučiasi stora nepatogiai.

4.Paskirtis: Puikiai tinka teniso, golfo, tinklinio, krepšinio, futbolo, beisbolo, Cross Fit, sunkiosios atletikos ir daug kitų sporto veiklos.Glaudinimo rankovėmis mažina sąnarių ir raumenų skausmą, hastening raumens atsigavimą.

5.Lengva nešioti, minkštas, su gera lankstumo daugelyje sporto rūšių.Rankovės paramą tinka Kairėje arba dešinėje pusėje ir yra unisex.Trijų dydžių: M/L/XL

RM17744605850240105

Žymos: suaugusiųjų robotas, kelio trinkelėmis, alkūnės įtvaras, rankos apsaugai, rankos diržas, petnešomis už dantų, paramos telephon, gimdos kaklelio masažo prietaisas, io krepšinis, alkūnė padas

Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Modelio Numeris A01587
Prekės Pavadinimas YQQGD
Poveikis Kaulų Priežiūra
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai