3pcs Moterų Kvėpuojantis Medvilnės Menstruacijų Kelnaitės Paauglių Mergaičių Absorbentas Nuotėkio Įrodymas Laikotarpį Apatiniai Šortai Moteriška Higienos Produktų

w138351

€9.11

-3.55

€12.66

-28 %

Nauja prekė

Priežiūros Instrukcija

Rūpintis savo kelnaitės, jūs skalauti pirma , pop 'em akių skalbimo maišelis (tai apsaugo jūsų subtilus), tada nuplaukite šaltu ir pakabinti sausas .Nenaudokite baliklio ar audinių minkštiklių!

Dėl Dydžio Informacija

Prašome atkreipti dėmesį, kad šis dydis informacijos buvo naujai atnaujintas, atsižvelgiant į labiausiai kliento peržiūrėti ir pasiūlymų.Jei jūs vis dar nėra tikri dėl savo dydžio.Pls susisiekti su savo interneto paslaugų ir pasiūlyti savo talėja ir hipline informaciją.mes jums siūlome professinal pasiūlymą.

Vidurio juosmens Medvilnės Menstruacijų Kelnaitės

Apie daiktų

1.Kai gausite paketą, Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas prieš pasirašant.Jei jis pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašyk oficialus dokumentas, įrodantis, ypač teiginys prašymą popieriaus. 2.Prašome patvirtinti, ar produkto ir siuntimo informacija yra tiksli prieš atliekant mokėjimą.Mes neprisiimame keitimas užsakymus informaciją ir atlikus užsakymą.

Apie deklaraciją

Tarifai yra pirkėjo pareigos.Tai yra mokamas į Muitinės.Tai ne gabenimo mokesčio.Jei tarifas yra sukurtas, kai gavimo dienos, pirkėjas turi sumokėti. (Tik tuomet, kai importo suma yra didesnė nei atleidimas nuo mokesčių, mokesčių, gali būti privaloma, Ne visi).

Apie Siuntos

1.Apdorojimo Laikas: 1~3 darbo dienas, po apmokėjimo, buvo patikrinta. 2.Nemokamas Pristatymas Methords: e Pakelis(10~20 dienų), ar www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas (15~40 dienų, Brazilija 50~90 dienų). 3.Pristatymo Laikas: Nes kai sklypas buvo siųsti " post office, jis tapo nevaldomas mus, jei sklypas nebuvo pristatytos laiku, prašome neatidaryti nesutinka ir prašo pratęsti apsaugą dienų jums ir kantriai laukti. 4.Opcijos vežimo, jei pasirinksite DHL / FedEx / UPS, ne apima nuotolinio valdymo išlaidų.

Apie Didmeninės & Drop laivyba

1.Drop laivyba yra priimtinas.Tiesiog palikti teisingą laivybos informacija ir jūsų nustatytus reikalavimus. 2.Jei jūsų kiekį daugiau nei 50pcs, tiesiog susisiekite su mumis.Mes citata jums didmeninės kainos.

Apie Grįžtamąjį Ryšį--- 5 Žvaigždučių

Mes tikimės, kad mūsų produktai ir paslaugos atitiktų jūsų poreikius ir jums tai patinka.Stengiamės, kad mūsų geriausia, kad jums jaustis patenkintas.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Į sveikatą.

Žymos: pilvo panty, sandarūs menstruacijų kelnaitės, nuotėkio įrodymas apatiniai, menstruacijų ziajać, menstruacijų apatiniai, laikotarpis kelnaitės paaugliams, hygien, pyragas apatiniai, lifewand stabdžių užspringti prietaisas, kinų sekso

Nuotėkio Įrodymas padidėjo ir lengthend nuotėkio įrodymas
Modelio Numeris N075
Prekės Pavadinimas VEJYO
Kiekis 3PCS
Didmeninė ir Droping pristatymas Prieinama
Naudojimas moterys, merginos menstruacijos kelnaitės trumpikės
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Didmeninė Prieinama
Medžiaga Medvilnės
Dydis L to 2XL
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Moteriška Higienos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai