ZUOYITING,Moterų žiedas, Vestuvių Elegantiškas Sidabro Spalvos AAA Kubinis Cirkonis aišku, Akmens žiedas CZ Stone squar formą ir vestuvių naujas

w139399

€2.07

-1.84

€3.91

-47 %

Nauja prekė

Gamintojas:ZUOYITING Pavadinimas:Naujas Prekės ženklas Moterų Square CZ Žiedas Marerial:Vario,AAA Aišku, CZ Dydis:ID 1cm(Plytelių matavimo leidžiama 0.5-1cm klaidų.) Įpakavimas:Opp maišelį ir wrap Burbulas,įsitikinkite, kad jūsų produktas būtų apsaugotas ir gabenimo metu.Spalva:Nekilnojamojo Rodis padengtą Aišku, CZ Svoris:6.5 g(įskaitant kortelė) Privalumas:100% visiškai naujas,aukštos kokybės ir gražus dizainas,mada,patogu nešiotis Pastabos: *Dėl įvairių tipų kompiuterius ir monitorius, tikroji spalva elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. *Rankinis matavimas gali būti 2-3cm skirtumas.Prašome patikrinti ir palyginti dydį atidžiai prieš pirkdamas!

Apie produktus: vestuvių pirštinės neapima jokių priedų(jei kai kurie priedai, rodo ant nuotraukos,jei norite reikmenys ant paveikslėlio,prašome susisiekti su mumis, užsisakyti juos.) Spalva gali skirtis priklausomai nuo differen CRT ir LCD ekranus.Mes negalime garantuos, kad spalva mūsų prekes bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Buy Informacijos: Prašome užpildyti savo VARDĄ, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimas;, Prašome užpildyti jūsų teisingą adresą, įskaitant savo butą Nr. gatvė,miesto,regiono ir šalies,ir pašto indeksas.Kitaip savo sklypo gali būti grąžintos!Mes nesame atsakingi už JŪSŲ KLAIDA, nors ginčas.

Grąžinimo politika:

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkintas prekės skiriasi nuo aprašymas.ir kokybės.Prašome leiskite man žinoti, ir jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mumis,visa grąžinamoji išmoka,pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia,prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs gaunate jūs.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes nebus grąžinti siuntimo išlaidas arba neturi kainuoti atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Jei jus tenkina mano daiktų ir paslaugų,prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą .Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų,prašome kreiptis confort leiskite man žinoti, pirma,aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti,todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas,tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Žymos: klubo auskarų vėrimo papuošalai, pekino universitete, 2019 m. moters ausies, bell mažas, tne žiedas koja moterų papuošalai, švyti žiedas moterims, juodas kvarcas žiedas, afrikos rinkinys, crown sidabro žiedas, nuotakos ausies žiedas

Medžiaga Kubinis Cirkonis
Paviršiaus Plotis 7mm
Lytis MOTERIS
Aplinkos Apsaugos Standartas Švino, Nikelio, Kadmio nemokamai
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Proga Dalyvavimas
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Vario
Tekstūra Prabangių Vestuvių Nuotakos žiedas Crystal
Funkcija NĖRA
Nustatymo Tipas Bezel Parametras
spalva Nekilnojamojo Rodis Padengtą
Cirkonis Spalva Aišku
Formos\modelis ROUND
Elemento Tipas Vestuvių Lydinio Nuotakos žiedas
Suderinamumas NĖRA
Occassion Šalis,Vestuvių,Kamuolys,Jubiliejus
Stilius Mielas/Romantiška
Modelio Numeris G803068
kilmės vieta kinija(žemyninė)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai