Grumiasi Kablys Nerūdijančio Plieno Išgyvenimo Letena Kablys su Virve, Lauko Kempingas, Žygiai, Alpinizmas

w139764

€23.13

-6.91

€30.04

-23 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Grumiasi Kablys: Šis 4-letena nerūdijančio plieno grumiasi kablys turi nuotykių priemonė, veiklos lauke.Matmenų plieno kablys, yra 21cm (8.26") skersmens ir 23cm (9.05") aukščio. 8mm 20m(65 Pėdų) nailono virvė su karabinai padeda jums naudoti grumiasi kablys lengviau.

2、Patvarus Veiklos: Pagamintas iš aukštos kokybės plieno, šis išgyvenimas letena gaudyti tvirtai ir lokys stipriai su savo neslidus, pjūkliškai dantytą, kuris gali turėti iki 440Ibs.Rūdžių atsparia funkcijos ilgas tarnavimo laikas letena kablys.

3、Sulankstomas ir Nešiojamieji: Kad nagai gali būti išplėsta ir žlugo, todėl galite sutaupyti daug vietos savo paketą.Būkite atsargūs, kai jums atidaryti paketą dėl aštrių briaunų galuose.

4、Puikus Patikimumas: Tinka įvairių kokios virvės.Vidinis skersmuo, kablys žiede yra 0.66 colių, kuris gali būti naudojamas su įvairių laipiojimo lynų ir karabinai.Grumiasi kablys 4-nagai eiti per alyvos aušinimas procesas, kurio kietumas yra aukščiausio lygio, žaisti didelį patikimumą esant ekstremalioms eksploatavimo sąlygoms.Nebus lengvai sulenkti arba nutraukti!

5、Platus: Puikus lauko veikla, pavyzdžiui, medžio laipiojimo, medžio galūnių priėmimas, sunkiųjų daiktų traukiant, taip pat lobis žvejybos po vandeniu ir alpinizmas.Jei esate mėgėjas apriboti arba wilderness išgyvenimo, tai grumiasi kablys, yra būtina priemonė, kad galite pabandyti.

Aprašymas:

Tai aukštos kokybės ir ilgaamžiai 4 letena grumiasi kablys gali būti naudojami lauko veikla, wilderness išgyvenimo ir nuotaikinga veikla.Tai yra vienas iš esminių įrangos lauko entuziastai.

Kablys Specifikacija:

Ilgis: apie 9.44 colių

Plotis: apie 8.26 colių

Svoris: apie 1,7 KG

Rankena (skersmuo: apie būti 0,47 colio

Tvarkyti diafragma: apie 0.66 colių

Guolis: 440 SVARŲ

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pastaba: Nėra skirti pagalbos laipioti ar pakrovimo, kurie galėtų sukelti galimos žalos arba žalos.

Virvės Specifikacija:

Ilgis: apie 20M/65.6 Kojų

Skersmuo: apie 8mm/0.31 colių

Svoris: apie 1.87 KG

Paskolos-guolių: 1000LBS

Pakavimo Sąrašas:

1 * Grumiasi Kablys

1 * Dėklas

Žymos: plaktukas multi įrankis, deko multi įrankis, edc išgyvenimo kablys, žygį, pouf lauko, grumiasi kablys, lazanija, išgyvenimo peilis vyrai, multitul, alpinizmas įrankis, damaske medienos

Ypatybė
Dydis M
Tipas
Taikymo sritis
Medžiaga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai