Nauja
3pcs/daug Suklaidino Pieštuku Per Sąskaitą - triukui,Magija, Kortų Triukai,Arti Magia Iliuzijų Lengva Padaryti

3pcs/daug Suklaidino Pieštuku Per Sąskaitą - triukui,Magija, Kortų Triukai,Arti Magia Iliuzijų Lengva Padaryti

w140297

€5.96

-1.13

€7.09

-15 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Šis efektas tapo labai populiarus, vienas su Magai, bet kada, nes David Copperfield pristatė viena iš jo TV.Prezentacijas.Tai yra vaizdinė ir neįtikėtinai įsiskverbimo pasiskolinti dėmesį, ar sąskaita, paprastas pieštukas, ir viskas atliekama prieš jų akis.

Ką dar galėtumėte prašyti?Suklaidino buvo sukurta FISM apdovanojimai išradėjas Timothy Wenk ir atlikti tiksliai taip, kaip aprašyta šioje knygelėje David Copperfield į tarptautinius televizijos programų!

Poveikis: 100 $bill ir (daugeliu atvejų) pieštukas yra pasiskolinti iš valstybės auditorijos.Skolintų įstatymo projektas gali būti pažymėtas vėliau identifikavimo jei pageidaujama.

Tęsdami naudoti pieštuką pradurti skylę centre sąskaitą-nėra jokių abejonių, kad pieštuko tikrai per sąskaitą.Žiūrėti auditoriją aiktelėti (ypač sąskaitą savininkas) tuo, kas vyksta šalia...jums rip pieštuko per sąskaitą-publika aiškiai mato pieštuku per ptl ir jie gali išgirsti garsą popieriaus nepaprastas!Dar, kažkaip įstatymo projektas yra paliktas visiškai nepažeistą!

Jums siūlome pakartoti poveikį, šį kartą pieštuko mysteriosly tirpdo per sąskaitą slow motion-atrodo neįtikėtinas!Tiek pieštuku ir vekselis gali būti išdalinta už išsamų nagrinėjimą.

Ateina su labai ypatinga gudrybė, pieštukų

Žymos: magija, kostiumas magas, Fantastinis Magijos Triukų, triukui, uspcc, pieštuku apgauti, crystal marškinėlius, kietas pen magija gudrybės, magija magija gudrybės, internatinės mokyklos džuljeta

Įspėjimas nuo gaisro
Lytis Unisex
Yra Instrukcija Taip
Savybės Lengva Padaryti
Amžius Suaugusieji
Prekės Pavadinimas ZQION
Veiklos Formos Close-up Magic
Tipas Rašikliai
Dydis One Size
Medžiaga Mediena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai