Nauja
Blue Bird Klasikinio Tutu Moterų Profesionalių Baleto Patiekalas Miegančioji Gražuolė Baleto Scenos Kostiumų Tutu Girls8941

Blue Bird Klasikinio Tutu Moterų Profesionalių Baleto Patiekalas Miegančioji Gražuolė Baleto Scenos Kostiumų Tutu Girls8941

w140851

€149.39

Nauja prekė

Rekomenduoti Produktus

USD 179 / vnt. /daug 1 179 USD / vnt. /daug 1 USD 240 / vnt. /daug 1 USD 269 / vnt. /daug 1 USD 368 / vnt. /1 grupė

Gamybos metu ir Pristatymo laiko Visi profesionalūs baleto kostiumai pagaminti pagal užsakymą, gamybos laikas paprastai yra 15-20 dienų.Atsižvelgiant į baleto mdc, kurį perki, vertinga, mes siūlome pirkėjams pasirinkti saugus ir greitas pristatymas būdu, pavyzdžiui, DHL, ar AVS.EMS trunka nuo 6 iki 15 darbo dienų, DHL ir Fedex užtrukti apie 3-7 darbo dienos.Prašome pasirinkti, kaip reikia.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei ji yra skubėti tvarka.

Medžiaga&Aprašymas : XS,S,M,L,XL,2XL suaugusiems,8,10,12,14,16 už vaiką.Jei visų dydžių jeigu netelpa,prašome pasirinkti" custom made " ,ir palikti mums pranešimą apie išmatavimai: krūtinės,liemens,klubų,ūgį,apimtis ir atgal ilgis cm,prašome kreiptis į šiuos matavimo metodas.Visi dydis su dviejų eilių kabliukų. 12 sluoksnis tiulis.

Mūsų Paslaugos: Jei norite pakeisti spalvą , prašome palikti pranešimą mus.(Apdailos spalva nesikeičia).Jei galite pateikti mums su kitomis stiliaus nuotraukoms , taip pat galite juos tinkinti.

Dydis Ir Matavimo

Foto Parodyti

Foto Fabrikas

Grįžti&Keistis 1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. 2. jei galite pateikti užsakymą,susisiekite su pardavėju whith 24 valandas, jei jūs norite padaryti, retum ar pakeitimo,nestandartinių dydžių negali būti returmned arba pakeisti, nebent tai negerai, dydžių, pagaminti arba kokybės problemų.Visus daiktus retured turėtų būti gauta iš naujo sellable būklės. 3. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai retum elementus.Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, aplinkybes ir pan.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai 1) Jei jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome saugoti iki mūsų parduotuvėje ir rekomenduoti mūsų parduotuvėje, su savo draugais. 2) Kliento pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi patenkinti klientų į mūsų parduotuvę.Jūsų 5 žvaigždučių reitingą ir teigiamų atsiliepimų, bus labai vertinama.

Žymos: tutu sijonas moterims, baleto mdc moterims, danc leotard, baleto praktikos tutu, blue bird baleto mdc kostiumai, baleto profesionalų tutu, tutu sijonas, baletas, kostiumai "spragtukas", baleto mdc

Sijonai 10layers kieto tiulio ir 2layers minkštas tiulis
Suaugusiųjų Dydis XS,S,M,L,XL,2XL
Lytis MOTERIS
Amžiaus Grupes Moterims,Merginoms,Vaikams,Vaikų,Jaunimo
Vaiko dydžio 8#,9#,10#,11#.12#.13#,14#,15#,16#,17#
Nuotraukos Individualų Taip
Atgal Liemenė dvigubas kablys
Modelio Numeris BT8941
Kilmės šalis Guangzhou,Kinija
Medžiaga Nailonas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai