Teleskopas Sunkiųjų plaktukas paketo SKYWATCHER EQ3 , HEQ5 , NEQ6 , AZeEQ6 plaktukas paketo S8005 teleskopai priedai

w141521

€15.07

-6.46

€21.53

-30 %

Nauja prekė

Teleskopas Sunkiųjų plaktukas paketo SKYWATCHER EQ3 , HEQ5 , NEQ6 , AZeEQ6 plaktukas paketo S8005 teleskopai priedai Teleskopas Sunkiųjų plaktukas pakuotės Išorės Medžiaga: 1680D oksfordo audinio Šoko sluoksnis, 9MM storio šoko šoko pearl cotton Vidaus Medžiaga: 210D sintetiniai audiniai Matmenys: 16CM Skersmuo X10CM aukštis Sunkiųjų plaktukas lydymosi gabalas : 1CMX15CM Nešiojamų diržo audiniai: 4CM storio oda oxford

Mūsų produktai buvo gerai ištirtas, išnagrinėtas ir supakuoti prieš siunčiant off.Galite būti tikri, kad jūsų pirkti mūsų parduotuvėje yra garantuotas.Kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus visų pirma tam, kad mes galėtume pateikti geriausiai paslaugos jums.

Apie Atsiliepimą

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Apie Guaranteee

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defectis ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!

Žymos: heq5, periscop, variklis eq3, telescop, monokuliariniai telescop, asiair, juoda makiažas dėklas, mount fotogalvaninių technologijų 14, Dilbio, eq5 mount

Modelio Numeris 7#
Tipas Monokuliariniai
Prekės Pavadinimas MUOU

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai