2020New Elektros Oro Kulka Sklandė Juokinga Kamuolys Tikslo Slankiojo Airshot Žaidimo Praktikos Putų Lėkti Blaster Šaudymo Kamuolys Žaislas, Vaikas Dovana

w141722

€4.32

-6.48

€10.80

-60 %

Nauja prekė

2020New Elektros Oro Kulka Sklandė Juokinga Kamuolys Tikslo Slankiojo Airshot Žaidimo Praktikos Putų Lėkti Blaster Šaudymo Kamuolys Žaislas, Vaikas Dovana

Kulka Taškų: 1、Saugiai Žaisti: Pagamintas iš 100% ekologiškos ir saugios plastikinės medžiagos.Reikia 4*1.5 V baterijos (neįtraukta).

2、Daugkartinio naudojimo ir Juokingi: Kai pradėti, stalo tenisas kamuolys bus sustabdyti ore, gali būti pakartotinai naudojamos ir juokinga.

3、Puiki Dovana: puiki dovana švenčių ar gimtadienių.

4、Sąveika Auginti: Multiplayer žaidimai, stiprinti sąveiką.

5、Tinkamas Grupė: Tinka vaikams nuo 14 metų.Vaikai gali mėgautis laimingas tikslinės žaidimo metu bet kada, bet kur.Nuotraukos parodė, demonstruoti tik informaciniais tikslais, nėra įtrauktos į šį šaudymo tikslus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Elektros Plūduriuojantis Tikslo

Specifikacija: 4pcs C-ląstelių(4*1,5 V)

Produkto svoris: apie 629g

Pakavimo būdas: spalvų dėžutė

Spalva dėžutės dydis: apie 32.7*7.5*26cm/12.87*2.95*10.24 į

Pakavimo Sąrašas:

Tikslas*1

Priedų Rinkinys*1

USB*1

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mūsų Sandėlio

Žymos: pistoletas, oro kulka, oro pistoletas co2 pistola, oro pistoletas, šaudyti tikslinės, pistoletas ginklai, gun metal pistoletas, pro mini gun, elektroninių lėkti, gun metal

Tipas Žaislas Pistoletas Pistoletas
Savybės Elektroninis
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Amžius > 6 metų
Dropshopping Parama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai