Smart Snore Kamštis Anti-knarkimas Įtaisas Infraraudonųjų spindulių Knarkimas Apyrankės Žiūrėti Miega, Pagalba, Vyrams, Moterims

w142268

€7.03

-2.6

€9.63

-26 %

Nauja prekė

>> Aprašymas:

Skauda kamštis yra revoliucinis inovacijų projektavimas, kai pacientai yra knarkimas garsai, knarkimas viduje bio-elektroninį lustą (EBI) aptikimo procesas pradedamas iš karto, bionikos, knarkimas įtaisas kūną per apačioje laidumo pleistras riešo už muitinės taškų, biologinių EA greitai perduoti nervų centras impulso signalas, liežuvėlis pacientams, sergantiems knarkimas ir su ja susijusių kitų kvėpavimo refleksas sumažėjimu, tiesioginis reguliavimas, panaikinant paskatas, knarkimas, kvėpavimo takų oro srauto pasiekti gydymo pagerinti "liežuvėlis" ir su ja susijusių kitų kvėpavimo funkcijos įtampos poveikio, moratoriumas veiksmingai užkirsti kelią kvėpavimo takų simptomai (OSA) atsiradimą, atsisakė miego sutrikimas, kurį sukelia aukštas kraujospūdis, insultas, širdies sutrikimai, smegenų kraujotakos ligos, siekiant išvengti staigios mirties miego metu vyksta.

>> Produkto parametrai:

Medžiaga : ABS(Akrilonitrilo Butadieno Stireno) Spalva: mėlyna Gaminio dydis: 4*5.8*1.3 cm N.W./vnt: 45g Maitinimas: Baterijos (neįtraukta)

>> Metodais:

Įdėkite globoids abiejuose galuose anti-snore aparatą į nares visiškai prieš miega, ir paspauskite bulgy localizer prie viršutinės lūpos. (Aukštis vartotojo pagalvę neturėtų būti didesnė nei vienos pusės, savo pečių; nr. engorgement prieš miega.)

>> Auti-snore principas:

Šiuo priemonė yra Anti-snore aparatų montavimo didelio galingumo magnetinio lustą, kuris effectually aktyvina trigeminal baigiasi nosies pertvarą ir perdavimo laidumas.Taip, kad nosies audinių gauna fiziškai terapija.Anti-snore aparatai gali pagerinti simptomas knarkimas pacientas, kurio aspiratory takų buvo užblokuotas su stenozė savo nosies, nosiaryklės ar uvulae.Taip, kad jo nasalcavity atsidaro, jis kvėpuoja sklandžiai; ir jo snore buvo išleistas.

>> Savybės:

1.Didelio galingumo magnetinio lustas buvo įrengtas anti-snore aparatai.Naudojant magnetizmo įjungti nosies audinių, jos gydymo efektyvumas yra akivaizdus. 2.Produktas pagamintas iš importuotų MPT standarto iatrical silikagelio sudėtinga medžiaga.Jis yra nekenksmingas, bekvapiai, be šalutinių poveikių, ir jaučiamas minkštas ir ne eyewinker naudoti. 3.Yra dujos-educing laidininkus abiejuose galuose anti-snore aparatai padaryti kvėpavimo sklandžiau.Dėl atmosferoje kinetinė principas, anti-snore aparatai yra priglaudus prie nosies pertvarą.

>> Atsargumo priemonės:

1.Girtuoklis turėtų geriau sumažinti vyno. 2.Tu geriau guli jūsų pusėje, kai miega. 3.ZD-100 turėtų būti toli nuo objektų, su aukšta temperatūra arba didelio galingumo magnetinio kad būtų išvengta įtaką gydomasis poveikis magnetinio CMOS papildomo Metalo Oksido Puslaidininkio lustas, ir turėtų būti nuvalyta ir saugomi dėžutėje po jo panaudojimo. 4.Šis produktas pagal normalios būklės, dviejų metų veiksmingumą. 5.Vengti kryžminio naudojant (Per aparatas, tik vienas ligonis.

>> Pakuotė:

1* Elektroninė snore Kamštis 1* Mažas atsuktuvas, 1* Apyrankės 1* lipnios elektrodai 1* anglų vadovas

>> 1.Kodėl žmonės knarkti?

Snore " yra taip vadinama miego apnėjos sindromas, trumpas, snore liga.Priežastis, jos vyksta daugiausia dėl to, kad bloko formos stenozė, nosies, ryklės ir liežuvio pagrindo audinių, plius ryklę parenchyma' atsipalaiduoti ir pagrindo liežuvio tai krenta atgal, o mes miegame, taip, kad oro srautas negali praeiti favoringly, kad ryklę audinio vibravimas, todėl mes knarkti.

>> 2.Kas yra poveikio sukelti snore?

Knarkimas veikia mus visus, ir gali būti simptomas rimtas sutrikimas.Jei turite problemų kritimo ar būnantiems miega, pabundame pavargę, arba turi sunkumų budėjimas vairuojant, jums gali būti kenčia nuo Miego Apnėjos.Miego Apnėja-tai rimtas sutrikimas, kuris gali atsirasti mieguistumas dieną.

Žymos: snor vyrai, vietoje žiūrėti, kojų neštuvų, pagalba miego, žiūrėti xiaomi, stabdžių snore nosies pagalba, stabdžių snore, kampinis šlifuoklis peilis, korko žiūrėti, žiedas knarkimas

Darbo Režimas Auto
Funkcija Paramos Dropshipping
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 10301N
F2 smart snore kamštis
Tipas Stabdžių Snore Riešo Žiūrėti
Galia Baterijos (neįtraukta)
Elemento Tipas Sleep & Knarkimas
F3 Anti-Knarkimas Įtaisas
gaminio dydis 4*5.8*1.3 cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai