Veido kaukė " balaclava cosplay kaukolė balaclavas už yamaha majesty 250 KTM 1290 honda shadow 600 vlx Ducati SportClassic GT1000

w142685

€2.44

-2.53

€4.97

-50 %

Nauja prekė

Savybės: Naudojamas apsaugoti veido ir kaklo, minkštos medžiagos, patogūs nešioti, jaučiasi gerai, dulkėms, visiškai padengti savo kaklo, siekiant išvengti šalto vėjo įvesti, terminis poveikis yra labai gera.Pagal žmogaus veido formos dizainas, uždenkite nosį kitame skyriuje.Tam sutvertas nosies kvėpavimo.Unikali vėdinimo projektavimas išlaikyti jums kvėpavimo lengvai.Motociklai, elektriniai dviračiai Riteris, slidinėjimas, pėsčiųjų ir kitų lauko sporto, ekstremalaus sporto entuziastai.Specifikacijos: Spalva: Juoda Modelis:Kaukolės Dydis: 50 * 25cm / 19.7 * 9.8 į pakuotę Įeina: 1 X Lauko vėjo Dviračių Kaukė NR. Mažmeninės Langelyje.Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Pastaba: 1. Dėl šios medžiagos savybių, pradinės naudojimo bus kvapas, išplaukite prieš naudojimą, ar vėdinamoje vietoje keletą dienų prieš naudojimą 2. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus.Prašome suprasti.

>> Patarimai

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir laimėjo\'t palikti informacijos apie mus, jei jums\'d patinka.

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: kaukė yamaha, politinės cosplay kaukė, honda civic kaukė, kontrolės vt 600, ducati veido kaukė, honda kaukė, ktm exc, priėmimo didenybė 250, stove vlx, balaclava bandit

Kiekis 1 VNT
Kodas PAR TS5346877
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Raudona/Sidabrinė/Juoda/
Funkcija Vėjo
logotipas Kaip nuotraukoje
Prekės Pavadinimas Moto Veido Kaukė
sąlyga 100% Brand New
Specialios Funkcijos Lauko Veido Kaukė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai