Helovinas Žalia Ragana Galvos Apdangalai, Kostiumai, Rekvizitas, Ropojantis Helovinas Fancy Dress Šalies Kostiumo Aksesuaras Cosplay Rekvizitai

w142803

€4.57

-2.46

€7.03

-34 %

Nauja prekė

Helovinas Žalia Ragana Galvos Apdangalai, Kostiumai, Rekvizitas, Ropojantis Helovinas Fancy Dress Šalies Kostiumo Aksesuaras Cosplay Rekvizitai

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Su galvos apdangalai, pagaminti iš 100% ekologiškas natūralaus latekso.Ir jis tinka daugumai suaugusių vadovų, kurie yra unisex.

2、Realus ir Premium: Į galvos apdangalai funkcijos tikroviška išvaizda, kuri yra rankomis dažyti ir matomas vienodai ir ryškių spalvų, ir galvos apdangalai yra 3D ir matomas puikios tekstūros.

3, Geras Matomumas: ne galima matyti per akis skylę, ir yra mažų skylučių ant nosies, ir galvos apdangalai, yra patogus ir kvėpuojantis, ir jums nebus jaustis nepatogiai, net jei jums dėvėti galvos apdangalai ilgą laiką.

4、Praktiškas ir Patvarus: Tu gali naudotis žirklėmis iškirpti skylę ar burnoje galvos apdangalai, kad atitiktų jūsų dydį.

5、Mažas Patarimas: Šį latekso Helovinas suaugusiųjų galvos apdangalai turi šiek tiek latekso kvapo, todėl prašome imtis galvos apdangalai iš siekiant sumažinti kvapą ir valykite jį su drėgnu skudurėliu prieš naudojimą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Helovinas Ragana Skrybėlės

Medžiaga: eco-friendly latekso

Dydis(apie): skrybėlę aukštis - 33cm/12.99, ir perukas ilgis - 42cm/16.54, ir galvos apdangalai, plotis - 20cm/7.87 tam, aukštis - 23cm/į 9.06 straipsnis

Taikoma amžius: nuo 14 metų

Svoris(apie): 280g

Pakavimo Sąrašas:

Ragana Skrybėlės*1

Pastabos:

1.Dėl galvos apdangalai, gali turėti tam tikrų kvapas latekso per priėmimo procesą.Imtis galvos apdangalai iš plastiko maišelį ir padėkite jį gerai vėdinamoje vietoje keletą dienų pašalinti kvapas.Jei jums reikia naudoti galvos apdangalai iš karto, prašome įdėti jį į karštą vandenį 2-3 min, kvapas dings.

2.Apie chromatines aberacijas.Tas pats objektas, naudojant skirtingas kameras paveikslėliai-fotografavimas, chromatines aberacijos gali būti sukeltas.

3.Galite naudoti žirklės sumažinti akių kaukė skylė ar burną Latekso galvos apdangalai, kad atitiktų jūsų dydį.

Žymos: helovinas kaukės, plaukų ragana, visą veidą dujų kaukė taktinis, latekso kaukė, nosies ragana, visą veidą dujų kaukė pramonės, visą veido makiažas, makiažo, helovinas latekso kaukė, kaukė ragana, vadovas latekso kaukė

Dengiamasis Plotas Visas Veidas
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Kaukė Medžiaga Latekso
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas siaubo
Modelio Numeris helovinas kaukės
Proga HELOVINAS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai