Originalus 729 729-5 stalo teniso gumos greita ataka su kilpą 729 stalo teniso raketes teniso raketės raketės sporto

w142974

€7.38

-3.64

€11.02

-33 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

729 729-5 stalo teniso gumos greita ataka su kilpa

Spalva: juoda/ raudona

Gumos: į Spuogus

Tipas: greita ataka su kilpa

Storis sponge: 2.2 mm

Kietumas:42/45

Ši kaina yra tik vienas gabalas!

Produkto savybės:

Unikali formulė dizaino, kad gumos atrodo švarus.Romanas didelis dantų grūdų, bokštas vertikalų dizainas, padaryti kamuolys momentinis wallop stiprinimas; Naudoja mažai energijos išsiskyrimas gali tuo pačiu metu, kad deformacijos energijos potencialą ir nustatyti gumos tamprumo pailginto atpalaidavimo pati, maksimaliai nustatyti gumos atšokusio kamuolio.Pažangių energijos saugojimo išlyginimo procesą, nustatyti klijų nereikia taikyti klijai, greitai greitis, sukimas, taip pat turi puikų valdymo efektyvumą.

Shippment

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.Mes atsiųsime sklypus, per 3 iki 7 dienų po pirkėjo mokėjimo tikrina www.pajudek.lt.

3. Mūsų kainos nėra įskaitant paskirties muito, jei jis turi.

4. Mes atsakingi už Kinijos muitinės problema ir pirkėjas turėtų būti atsakingas už paskirties muitinės problema, bet jei turi problemą, mes padarysime viską, kad padėtų jums, kaip galėtume.

5. Jei pasirinksite DHL pristatymo, savo paketą, mes bus naudoti HKDHL pristatyti jį jums, nes ausinės turi magnetizmo, ji turės mažai rizikos pristatomos iš HongKong, gali būti 2 arba 3days vėliau, nei ji iš Pekino.

6. Nemokamas pristatymas tik, kad Kinijoje po ail paštu, jei jums reikia šio prekių skubiai, pleae pasirinkite kitą pristatymas, bet reikia sau leisti krovinių.

Atsiliepimai

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

Ir jei turite kokių nors problemų, prašome mums konw artimiausiu metu, mes padėsime jums ją išspręsti.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!

Grąžinimo&Grąžinimo Politika

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti

Žymos: badmintono raketės, ping pong, stalo tenisas stick, odos nekilnojamojo, padel raketę, andro stalo teniso gumą, tabl tenni raketę, tsp gumos stalo tenisas, vejos teniso raketės, kamuolys ping pong

Guma Į Spuogus
Apačioje Anglies Pluošto
Svoris Light Tip Heavy Handle (Defensive)
Modelio Numeris 729-5
Baseboard Sluoksnis Skaičius 13
Kilmės KN(Kilmės)
Rankena Reiškia, Tiesi Rankena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai