3D Dinaminis Teka Žvyro, Smėlio Tapyba Skaidraus Stiklo Rėmelis Piešimo Kraštovaizdžio E2S

w145748

€11.18

-5.27

€16.45

-32 %

Nauja prekė

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; }

3D Dinaminis Teka Žvyro, Smėlio Tapyba Skaidraus Stiklo Rėmelis Piešimo Kraštovaizdžio E2S

Prekės Specifikacija: Funkcija:

Sklandžiai judesio smėlis gali sumažinti stresą, atsipalaiduoti savo akis, ugdyti kantrybę.

Kiekvieną apversti gali gaminti visiškai nepasikartojančių dinamiška tapyba .Tai privalumas, plėtoti žvalgybos, pagerinti nuotaikos.

Stiklas iš rėmo, švarus, prabangus ir šviesus.Plastikiniai vidinės rėmo, stiprus jausmas Guzas dizainas.Gražus svetainės ir miegamojo puošmena.

Akrilo pagrindo: Akrilo medžiaga švelni ir stora, gali būti pateikiami bet kur, tokių kaip viešbučiai, restoranai, barai, šokių salė, miegamieji, biurų ir studijuoti kambarys.

Derinys skysčio srautas taip, kad kiekvienas savo ruožtu, gali būti sklandžiai srautas.Tai ant stalo ir pasiimti tai, ar jį pasukti, ir tada tegul ji stovi kaip nuotraukų rėmelį, horizontalus.Žiūrėti kalnai, slėniai ir kopos sukurti prieš jūsų akis!

Specifikacija:

Medžiaga: Stiklo, Akrilo, Teka Smėlis

Dydis:

5 Colių: 13x17cm

7 Colių: 17x22cm

10 Colių: 25x30cm

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Komplektą Sudaro: 1 x Floweing Smėlio Tapyba

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: akių brėžinys, rėmas smėlio, akvariumas žemės, balto smėlio nuotraukas, piešimas smėliu, aukso smėlio menas, sunglass moterims, bičių srautas, paplūdimys smėlio žaislas, 3d žmogus marškinėliai

Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas DOORSACCERY
5 colių 13x17cm
10 colių 25x30cm
Medžiaga Stiklas
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Kraštovaizdžio
7 colių 17x22cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai