100 Vnt./daug Džiuto Vyno Butelis Krepšiai šampano Butelį Apima Lino Dovanų Maišeliai už kanapės Heseno Aukštos Kokybės

w146346

€69.08

-5.2

€74.28

-7 %

Nauja prekė

Medžiaga: Už Kanapės Džiuto

Dydis: Apytiksl. 15 x 35cm/6X13.8inch

Spalvos:10 Spalvų, gali pasirinkti

Talpa :750ml Vyno

Vintage už kanapės džiuto dovanų maišeliai.Idealiai tinka saugoti karoliukai, Vyno Krepšiai ir kiti juvelyriniai dirbiniai, kosmetika, dovana, saldainiai, vestuvės paslaugos, ir pan.

Proga:už kanapės vestuvių , vestuvių aksesuarai , kaimiškas vestuvių puošimas , arbatėlė reikmenys , cotillon šaliai , derliaus vestuvių dekoravimas .

Jei norite tinkinti savo džiuto pluošto krepšys ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes pasiūlysime jums naują kainą.Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime prekės, per 6 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mes pagal faktus, logistikos, transportavimo sąlygos, greičiausias būdas transportavimo galite siųsti prekes, pasirinkite labiau tinkamą transporto kanalo.Pavyzdžiui: federalinių/DHL/UPS/TNT.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: plastikiniai dovanų maišelis, decanter rankų darbo, tikslinė vyno butelis krepšiai, perkoškite vyną, mažmeninės vyno krepšys, laido džiuto, vestuvių džiuto vyno krepšys, caraf, dinozaurų dovanų maišelis, džiuto pluošto siūlai

modelis Vientisos Spalvos
Proga Kalėdų
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas Dėjo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai