Ne didesnis kaip 36 cm/23.7 CM Rankšluostį Stovas iš Nerūdijančio Plieno Virš Durų Spinta Lentyna Baras, Vonios kambarys, Virtuvė Kabinti Savininko Namų Saugojimo Spinta Rūbams

w146670

€2.81

-1.15

€3.96

-29 %

Nauja prekė

Pakuotė

1 x Rankšluosčiu Stovi

(Šis produktas neturi būti rankšluostį.)

Pavadinimas:Nerūdijančio Plieno Vonios Rankšluosčiu Stovi

Modelis:F47592

Specifikacijos

Spalva:sidabrinė

Medžiagos:430 Nerūdijančio Plieno

Dydis:23.7 cm/ne didesnis kaip 36 cm

Savybės

-Naudoti momentinių rankšluostį jūsų virtuvėje — naudokite šį rankšluosčių džiovykla sutaupyti daugiau vietos ir įdėti virtuvės rankšluosčiu rankoje.

-Jis tinka virtuvėje, vonios kambarys, garažas ir net biuro kabineto durų.Jūs galite lengvai pašalinti šiukšles iš virtuvės skaitiklis ir gauti šių rankšluosčiai lengvai.

-Labai patvarus nerūdijančio plieno — renkamės tik aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kad mūsų virtuvės rankšluosčiai lengvas, patvarus, surūdiję, apsaugos nuo užsiteršimo, ir atsparus korozijai.

-Nereikia įdiegti, nereikia gręžti, nereikia aiškinti, tiesiog įdiekite šį rankšluostį stovo visus standartines duris ar stalčių, jūs galite lengvai perkelti jį.Minkšta putplasčio pagrindu saugo jūsų spintoje nuo įbrėžimų.

-Daugiafunkcinis dizainas - tai rankšluosčiu kabinetas yra poliruoti, minimalistinės ir prabangus dizainas, bus puikus pasirinkimas jūsų virtuvė ir vonios kambarys.Jis taip pat yra naudojamas įrankis kambariai, garažai ir skalbyklos.

-Du ilgiai, dviejų dydžių, jūs galite lengvai pakabinti daugiau kaip 2 rankšluosčiai apie šį rankšluostį.Išsaugoti virtuvės erdvę ir daugiau vietos jūsų maisto gaminimo grafiką.

Pastaba

-Prašome, kad tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

-Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: vonios kambarys pakabukas, vonios rankšluosčių laikiklis nerūdijančio klijų, vonios lentyna rankšluosčiams, baras rankšluostį vonios kambarys nerūdijančio, vonios rankšluostį nerūdijančio viborg, savininkas rankšluostį, vonios kambario duris, rankšluosčių džiovykla, drugelis rose tattoo, Vonios lentyna, rankšluosčiu praustuvas

Medžiagos 430 NERŪDIJANČIO PLIENO
spalva SIDABRINĖ
Kilmės KN(Kilmės)
Paviršiaus Apdaila Nerūdijančio Plieno
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Rankšluosčiu Stovo Tipas Vieną
Stilius Trumpai
Pavadinimas Nerūdijančio Plieno Vonios Rankšluosčiu Stovi
Dydis 23.7cm/36cm
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai