Full HD 1080P Kamera Su Mic " Smart Auto Kontrolės 5MP Kompiuterio USB Drive Free Web Kamera, Kameros, Vaizdo Įrašymo Live Transliacijos

w147421

€16.04

-7.21

€23.25

-31 %

Nauja prekė

Full HD 1080P Kamera Su Mic " Smart Auto Kontrolės 5MP Kompiuterio USB Drive Free Web Kamera, Kameros, Vaizdo Įrašymo Live Transliacijos Savybės:

【1080P "Full HD" vaizdo Kamera】Šis USB kamera, palaiko 1080P 30 FPS galia su itin didelės spalvų atkūrimą.Premium HD optinis objektyvas užtikrina aukštą aišku, vaizdo/garso efektą, be iškraipymų.

【Smart Auto Kontrolės】Automatinis fokusavimas, automatinis ekspozicijos nustatymas, automatinis baltos spalvos balansas automatinis spalvų sutartį ir auto soties.Paprasta, patogu ir praktiška naudoti.

【Triukšmo Panaikinimo Mic】Vidinė įvairiakryptė triukšmo panaikinimo mikrofonas gali pasiimti garso iš visų kryptimi, kad jūsų balsas bus aiškiai girdimas net ir triukšmingoje aplinkoje.Tinka gyventi, vaizdo transliacijos, vaizdo konferencijos ir kt.

【Plug and Play】Lengva į sąranką, tiesa, plug and play, tiesiog prijunkite jį prie USB prievado kompiuteryje ir lengva naudoti.Jokių išorinių vairuotojo reikalaujama.

【Plataus Suderinamumo】Win XP/Vista/7/8/10, Linux, Mac OS X, Android 5.1 ir aukščiau.Palaiko daugelį pagrindinių live transliacijos platformų ir taikomos telekonferencijų, nuotolinio mokymo, vaizdo skambutis ir kt.

Specifikacija:

Elemento Tipas: USB Kamera

Naudojimas: Nešiojamas kompiuteris, Kompiuterių, LCD Monitorių ir t.t

Vaizdo Jutiklis: CMOS

Objektyvo Pixel: 5MP

Maks.Rezoliucija: 1920x1080

Frame Rate: 30 FPS

Vaizdo Dėmesio: 50 cm iki begalybės

Išvesties Formatas: YUYS/JPEG

Sąsaja: USB2.0

Veikimo Sistema: Win 10,Win 8,Win 7,Win Vista, Win XP, Linux, Mac OS X, Android 5.1 ir aukščiau

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Komplektą Sudaro:

1 x USB Kamera

1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: web kamera, 1080p kamera, webcam live transliacijos, kamera, genesis usb, gamepad sega usb, platus kamera full hd 1080p, mega drive mini hd, kamera už stream, vaizdo kamera

Prekės Pavadinimas SOONHUA
vaizdo Jutiklis CMOS
Pikselių 5 Mega
Maks. Rezoliucija 1920X1080
Automatinis Fokusavimas Taip
Sąsajos Tipas USB
Modelio Numeris ZW920
Pakuotė No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai