Didmeninės Pet Kalėdų Dress Šviesos Patogus Apsiaustas Drabužių, Kostiumų Šunų Drabužių Kalėdų Coat Katėms Pet Sijonas Drabužių

w14745

€3.73

-2.19

€5.92

-36 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Bendras dizainas yra paprastas ir erdvus, visiškai stiprus šventinę atmosferą, leidžiančią jūsų augintiniai mėgautis labiausiai patogus ir šiltas patirtis.

2. Kalėdų dovanos katės, šunys ar triušiams, kad jis labiau mielas ir duoda stipresnis atostogų atmosfera.Labai tinka Kalėdų šalys, ypatingomis progomis ir šaudymo.

3. Pagaminti iš koralų aksomo medžiagos, minkštas ir lengvas, patogus, tinka bet koks gyvūnas, visos dienos komfortas, kartu leisti savo augintiniui likti šiltas.

4. Naudojant apsiaustu ir gobtuvu dizainas ir šilta žiemą, dėvėti katės kostiumas.Reguliuojamo dirželio gali geriau atitiktų jūsų augintinio kaklo.Lengva įdėti ir kilimo.Yra 5 stilius jums pasirinkti mėgstamą dydžių augintiniai, kad yra tinkamas jūsų augintiniui.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pet Kalėdų Suknelė

Medžiaga: koralų vilnos

Dydis:

S: kaklo perimetras: apie 26cm/10.24 tam, atgal ilgis: apie 23cm/į 9.06 straipsnis

M: kaklo perimetras: apie 32cm/12.60, ir atgal ilgis: apie 27cm/10.63 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Pet Kalėdų Suknelė

Žymos: hjkl šuns pakinktai, Daug, čihuahua suknelė, nugaros masažas medienos, veido šiūruoklių kempine, medžiaga šuo, apkabinti šunį diržas, šuo suknelė princesė, gua sha rožinė, šuo suknelė žiemą

Kilmės AE(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai