HIRBGOD Vyrų Pilka Dviračių Jersey ilgomis Rankovėmis Dviračiu Dėvėti Drabužiai Quick Dry Kvėpuojantis Komanda Dviračių Lenktynių Dviratį Dviračiu Striukės

w147544

€15.01

-8.09

€23.10

-35 %

Nauja prekė

HIRBGOD Vyrų Dviračių Jersey ilgomis Rankovėmis Dviračiu Dėvėti Drabužiai Quick Dry Kvėpuojantis Komanda Dviračių Lenktynių Dviratį Dviračiu Striukės

1.Klasikinis ir stilingas jersey kiekvieną dieną žirgais.

2.C onstructed iš super lengvas ir labai ventiliacijos tinklelio audinio sumažinti birių ir laikykite orui ir oro perdavimo aukštas.Audinio aktyviai atkreipia drėgmės perteklių nuo odos išlaikyti jums jausmas, džiovyklė, šaldytuvas ir patogiau.

3.Trys galinės kišenės ant dviračių džersis atlikti kai kurių pagrindai, o žirgais,mobilųjį telefoną ir pan.

4. Silikono gripper ant galinės hem padeda sustabdyti džersis iš juda, kai jūs esate ant motociklo.

Pastaba: Prašome leisti 1~3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Jūsų krūtinės ir juosmens yra svarbiausias matavimai, nustatant dydį.Jei negalite patvirtinti, dydį nešiojate, prašome nedvejodami tyrimą, mums prieš jį sumokėti.

MT071

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo užsakymo.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Kaip apie grįžimą?

Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai, tokių kaip sugedusį ar sugadintą, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.mes stengiamės išspręsti problemą.

Jei šių nemalonių dalykų atsitikti,Mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Mes pažadame jums, kad mes bus parengti tinkamą sprendimą.

Kaip atsiliepimai?

Po to, kai jūs recived prekes,Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs patenkinti mūsų kokybės ir paslaugų.Taip pat prašome nurodyti savo ūgį,svorį,krūtinės ,Kad galite padėti kitiems klientams pasirinkti tinkamą dydį.Jei yra keletas nuotraukų bus nuostabus.

Jei ką nors padaryti, kad jūs nesate patenkinti, ar piktas,Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš išvykstant atsiliepimus ,Mes stengiamės išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti .

Žymos: airplan pagalvės, avensis sukabinimo ētaisas, straipsniai žirgais, kūdikių dress kriaunos, 48 v baterija 52, kūdikių riebalų atgimsta, 01mm aplikatorių, ba9s ryškiai raudona, aipods silikono

Sezonas Rudenį
Tinka Road Taip
Apykaklės O-Kaklo
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas
Lytis VYRAI
Kilmės Kinija
Funkcija Quick Dry
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Megztiniai
Dydis XXS-6XL
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Sportas Tipas Dviračių sportas
Medžiaga Spandex
Modelio Numeris MT071
Prekės Pavadinimas hirbgod
Audinio Tipas Tvilas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai