Profesinės Drobės, Medžio Apdirbimo Prijuostė Kolektorius Vašku Drobės Darbo Prijuostė Neperšlampama Įrankis Sunkiųjų Darbų Prijuostė Unisex

w148113

€22.38

-7.87

€30.25

-26 %

Nauja prekė

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1. Pagaminti iš tvirtos ir vandeniui, drobė.Supakuotas su 11 kišenės ir 2 kilpos.Dirželiai yra dvigubai susiuvami į prijuostė už papildomą tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

2. Apsaugo drabužius nuo išsiliejimo ir save nuo plaukiojančių šiukšles.Ergonomiškai suprojektuoti, siekiant tolygiai paskirstyti svorį per savo pečių.

3. Su multi-tool kišenės, jūs galite greitai ir saugiai organizuoti savo plaktukai, varžtai, pieštukai, peiliai, replės, atsuktuvai, arba bet kokias kitas priemones, savo priemonių arsenalu.

4. Pečių dirželiai ir prisitaikyti kaklo ir juosmens diržai tinka vyrams ir moterims.

5. Multi-purpose projektą, kaip barbekiu prijuostė, galite apsaugoti save nuo kepimo aliejaus dūmai, purslų, ir t.t.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip prijuostė, sodo darbų ir automobilių remonto darbus.

Tipas:Prijuostė

Ypatybės:Patvarus,atsparus vandeniui,daugiafunkcinis

dydis:65x66cm

Medžiaga:drobė

spalva:ruda

Pakuotės Turinys:

1 * priemonė prijuostė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: prijuostė neperšlampama, prijuostė dailidė, prijuostė darbo, prijuostė virtuvės, karosas derva, odos ir medienos apdirbimo prijuostė, prijuostė virtuvės moterims, prijuostė, prijuostė įrankis, priežiūros medžiaga

Stilius Trumpai
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Rankovių Prijuostė
Naudoti Santechnikos
Medžiaga Drobė
Tipas Kombinezonai su antkrūtiniais

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai