14L Elektros Melžimo Mašina, Nerūdijančio Plieno Kibiras Ūkyje Ganėsi Karvės, Ožkos, Nerūdijančio Plieno Kibiras Karvės, Ožkos, Avys Milker

w148264

€89.28

Nauja prekė

{infomodule}

Pakuotė:

1 x Melžimo Mašina

2 x Pieno Siurbimo Galvutė

1 x Silikoninė Žarna Su apribojimais

1 x Pieno Vamzdžių Valymo Šepetys

Savybės:

-- Šis milker yra specialiai sukurta, ožkos ar karvės.Ji negadina žindukų savo ožkos ar karvės.Šis rinkinys yra įrengtos dvi siurbimo galvutės su plastiko lukštais, saugus ir patogus naudoti.

-- Maisto Saugos Lygio Plastiko.Patikima medžiaga yra lengvesni nei nerūdijančio plieno patogiau naudoti.

-- Šis karvių ir ožkų melžimo aparatas buvo sumontuotas, su paprasta ir lengva stūmoklinis siurblys tiek eksploatavimo ir techninės priežiūros.

-- Produktas yra įrengta aukštos reguliuojamas greitis vakuuminis siurblys, reguliuojamas jungikliu, gali koreguoti pagal įvairaus storio, karvių ir avių pieno akių, apsaugoti krūties.

-- Su ventiliacijos anga, lengva šilumos pagrindinis variklis.

Specifikacija:

- Siurbimo Galvutė: Karvės, Ožkos(Pasirinktinai)

Jungties Tipas: EU Plug, JAV Plug (Pasirinktinai)

- Įėjimo Įtampa: 110-220V

- Talpa: 14L

- Produkto dydis: 26x26x31cm/10.2x10.2x9.1x12.2"

Pastaba:

1. Variklio nėra atsparus vandeniui.Prašome atkreipti dėmesį, kad pieno negalima čiulpti per daug, paliekant šiek tiek vietos būtų išvengta variklio sugadinimo.

2. Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: gaidys melžimo mašina, melžimo mašina milker, vyrų melžimo mašina, spenelių gyvūnų, galvijų ferma, prostat melžimo mašina, galvijų pieno, pieno ūkis, pieno pieno, ūkių

Ūkio Gyvūnai Tipas Galvijai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Ūkio Gyvūnai
Modelio Numeris melžimo aparatas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai