Siuvinėti Moterų Skydelis Bžūp Vasaros Saulės Kepurės Mergaitėms Basuball Kepurės Retro Medvilnės Skydeliai Moterų Atsitiktinis Skrybėlę Reguliuojamas Hip-Hop Skydeliai

w149190

€8.55

-2.13

€10.68

-19 %

Nauja prekė

Priekinio Skydelio ir Peak: Medvilnė Audinio + Siuvinėjimas

Bžūp Aplink: 56-58cm

Bžūp Gylis: 10.5 cm

Skydo Ilgis: 8,5 cm

Dydis: Vienas dydis

Pristatymas:

1. Po sklypas palieka mūsų sandėlyje, mes pridėti tarptautinė sekimo numerį, puslapį.Paprastai logistika informacija bus aktyvuota per 5 darbo dienas.Galite įvesti: stebėti jūsų užsakymą.

2. Jei apsaugos laikas bėga, bet sklypo nebuvo atvyko dar, prašome nesijaudinkite.Tiesiog susisiekite su mumis ir mes išplėsti apsaugos laikotarpis, kad jūsų pinigai nebus paleisti į mūsų sąskaitą.

Grįžti:

Mes priimame grąžinimas ir mainai, jei elementas, kurį turiu yra su trūkumais.Nedelsdami susisiekite su mumis.Mes galime grąžinti ar išsiųsti.Bet jei subjektyvių problemų (tokių kaip jums tai nepatinka, arba dydį, don ' t fit) jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.

Atsiliepimai:

1.Prašome palikite mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą.Ji bus labai dėkingi.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes suprantame problemas, jums gali turėti, prašome pateikti mums vieną galimybę, siekiant padėti jums išspręsti bet kokią problemą ir stengiamės patenkinti jus.Jūs žinote, kad paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, negaliu išspręsti problemą ir atnešti jokios naudos nei jums, nei mums.Ačiū už jūsų paramą!

Nuoširdžiai tikimės, kad jums patinka save mūsų parduotuvėje!!!

Žymos: vasaros skydeliai vasaros, kryžiaus skydelis, kepurės snapeliu, skrybėlės, skydeliai vasaros, žiemos skrybėlės, skydeliai, anti rūko kino motociklas, vasaros džinsinio skydeliai, bžūp skydelis, skydeliai nuo saulės skrybėlę, vasaros skrybėlę saulės skydelis

Medžiaga Medvilnės
Stilius Atsitiktinis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Joinester
Modelio Tipas Gėlių
Modelio Numeris GY-H103
Elemento Tipas Skydeliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai