Pažangios Elektros Belaidžio Kaklo Massager Pagalvę U Formos Kaklo Slankstelio Vidurį, Taip Pat Elektros Massager Nešiojamų Masažo Pagalvėlė Pagalvė

w149191

€13.47

-13.46

€26.93

-49 %

Nauja prekė

RAMINANTIS & VEIKSMINGAS – Mūsų kaklo pagalvė naudoja metodus suvokti, trina ir pigesniu padengti giliai masažas, gilinant dienovidinių, sumažinti skausmą, ir stumti ir minkyti sluoksnius giliau.

LENGVA naudotis – visą Shiatsu masažas patirtį, paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką, norėdami šis 2-way massager dėl.Masažo režimą automatiškai išsijungia po 15 minučių.

SUTEIKIA PATOGIĄ MASAŽAS – Tai clip-on massager yra 2 minkymo mazgai, siekiant pagerinti kraujotaką kaklo ir pečių, atpalaiduoja raumenis, sumažinti nuovargį, bei padidinti savo gerovę.

SOFT & ORUI – Funkcijos, dvigubo sluoksnio aksomo audinio su odos draugiškas baudos tekstūra.Savo U-formos ergonomiškas dizainas yra puikus ne tik kaip kaklo massager, bet taip pat, kaip lėktuvo pagalvę.

TIEKIA 3-MATMENŲ PARAMA – Pagaminti iš 100% gryno atminties putų pagalvės, be jokių priedų, mūsų elektros massager veiksmingai sugeria spaudimą ir siūlo savo kaklo teisę komforto lygį.

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, žiurkėno pagalvė, asmens massager elektros, juosmens masažas pagalvėlės, jade kilimėlis, vibratorius kojos skausmas, pečių massager acupoint, galvos masažas kėdės, kamuolys smaigalys, l formos pagalvė

Masažas Bžūp Skaičius 4 Arba Mažiau
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Bakstelėkite Pozicija Nuolat Kintama Transmisija
Masažas Minkymo masažas
Maitinimo Tipas Plug-in
Dydis Medium
Terapijos Klasifikacija Magnetinis
Taikant Svetainėje Kaklo
spalva Kavos, Rožinė
Modelio Numeris NA-NM0042
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Prekės Pavadinimas NAMP
Prašymas Kaklo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai