1Pcs Šlaunies Įtvaras pakirpti sparnus Wrap Suspaudimo Įvorė Žoliapjovės - Parama Patempimų, Atmainų,Sausgyslių Sužalojimas,Sporto Traumos

w149766

€4.97

-3.31

€8.28

-39 %

Nauja prekė

RM17744605848619319 Savybės:

1. VEIKSMINGAS ŠLAUNIES PARAMA: tikslingai suspaudimo terapija, šlaunies įtvaras palaiko pakirpti sparnus ir quadricep nors padėti susigrąžinti atmainų ir išsitraukia.Užtikrintos dvigubas velcro tvirtinimo detalės, reguliuojamo suspaudimo wrap yra pagamintas iš latekso-nemokamai, neslidžios neopreno išskirtinę paramą per bet kokią veiklą.Šlaunies parama suteikia visišką judėjimo laisvę ir idealiai tinka naudoti bet kokios veiklos, įskaitant futbolas, beisbolas, krepšinis, dviračių ir veikia.

2. MAŽINA KIETA IR SKAUDA RAUMENIS: Didinti apyvartą ir išlaikyti terapinės šilumos, suspaudimo paramos wrap mažina standus ir gerklės šlaunų raumenis.Efektyvus, kirkšnių, pakirpti sparnus ir keturių kamienų ir traukia, šlaunų paramos petnešomis skatina gijimą, mažina atkūrimo metu ir yra naudinga užkertant kelią pakartotinio sužalojimo.

3. LENGVAS, KVĖPUOJANTIS NEOPRENO: Lengvas ir kvėpuojantis, latekso-nemokamai neopreno dagčiai atokiau drėgmės ir apima mažas ventiliacijos angos kietas ir patogus wearability.Plonas neopreno wrap galima dėvėti po arba virš drabužių.

4. UNIVERSALUS NESLIDŽIOS PRITAIKYMAS: Dviejų priemoka elastiniais dirželiais, su uždarymo leisti tampus pakirpti sparnus paramą būti pakoreguota, kad atitiktų šlaunų iki 65cm/25inch apimtis.Į neslidžios neopreno lieka vietoje visą dieną be stumdomas ar grupavimas už išskirtinį komfortą.Montavimo dešinę arba kairę koją, reguliuojama šlaunų parama gali būti dėvėti vyrai, tiek moterys.

Minkštos, elastingos neopreno su suspaudimo trinkelėmis atneša palengvėjimą, kojų raumenų, kirkšnių skausmas

Suteikia apsaugą, o atsižvelgiant dienų nuo atkūrimo laikas pakirpti sparnus žalos ir įtampa

Dvigubas velcro dirželis sistema suteikia jums tikslingai kontroliuoti slėgio lygis & vietą

Dydis:68cm*24cm / 27inch*9.4 colių. ( tinka šlaunų iki 65cm/25inch perimetro)

Kas Įtraukta:

1Pcs* Šlaunies Parama

RM17744605848619321

Žymos: šlaunies wrap, Pritaikymas, radikulito, Šlaunies Žoliapjovės, atgal neštuvų, pakirpti sparnus ruožas, kojos neštuvų, šlaunies paramos wrap, Joga, klubo sąnario skausmas

Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Dropshipping Taip
Modelio Numeris A0791
Prekės Pavadinimas YQQGD
Medžiaga Medvilnė, ABS
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai