Nauja
Custom tikras Žmogaus Duomenys Porų Minkštas Molio Keramikos Amatai 18 cm, Aukštis Nuotaka Jaunikis Vestuvių Dovana Valentino Draugei Puikus

Custom tikras Žmogaus Duomenys Porų Minkštas Molio Keramikos Amatai 18 cm, Aukštis Nuotaka Jaunikis Vestuvių Dovana Valentino Draugei Puikus

w149925

€114.13

Nauja prekė

Dear sir/Madam pirmiausia tikrina mūsų mėginių duomenys:

GERAI, dabar aš jums pasakysiu procesą .Prieš & Priėmimo klausimais Dėmesį: 1:reali žmogaus lėlės yra daugiausia, kaip nuo 5 Pojūčiai (akis,nosį,akis,burną,ausis) .Tai nėra taip realu, kaip šimtai tūkstančių, pagaminti pagal užsakymą, vaškinių figūrų. 2:galime padaryti pakeitimus pagal pagrįstą mūsų klientų reikalavimus, tačiau mes padaryti ne remti to, nepagrįstų sąlygų, už šią instrukciją procesą. 3:Kiekviena lėlė yra, pritaikytą prie kliento reikalavimų; pagaminus, medžiagos ir instrukcija mokesčiai yra patiriamos.Todėl mes negalime remti grąžinamosios išmokos! 4:standartas, mūsų pristatymas yra tai, kad klientas patvirtina, paveikslėlį, ir mes laivas jį.Jei klientas gauna prekes, pasakyti "ne", ar kitos priežastys, mes ne remti tokį elgesį ir sekti-up! 5: Prisiminti,Rankų darbo paveikslas tik gali pasiekti tikslą, turi būti 60-80 procentų,ji negali atitikti visų žmonių reikalavimus.Tačiau Mūsų modelis master yra 100% skirta kiekvienas kūrinys!!!

Čia yra pavyzdys, vienas pav.:

mūsų meistras, kad ji daugiausiai iš savo 5 pojūčiais

OK šalia ; Pritaikymas ir Proceso Pirma: Klausti klientų aptarnavimo apie pritaikymas ; Antra: Išsiųsti nuotraukos patvirtinimui ; Trečia: Vieta, kad ir Užbaigti mokėjimo, Pirmyn: Patvirtinti informaciją apie paveikslas; Penkta: Susisiekite su klientų aptarnavimo ir patikros imties statulėlės; Šešta: Po patvirtinimo figūra ,laivo statulėlės out.Proceso dalys 1. Pasirinkti gražus priekiniai foto mums; Teisė nuotrauką gali nuspręsti kokybę vienas paveikslas; Patarimai, pasakykite man, kuris odos spalvą, kuri jums priklauso , ruda,juoda, balta,maišyti ir t. t.; 2. Pasirinkti savo mėgstamus drabužius ir gestai siunčiant nuotrauką; Nes jis yra minkštas molis amatų, gal kai kurie gestai negali patenkinti savo poreikį,drabužiai negali žiūrėti į pačią nuotrauką; 3. Pasirinkti kai kurių bazių mes siūlome žemiau foto,kai yra laisvas bazes ,kai nėra laisvas ; Jūs galite pridėti kai kurios raidės ant pagrindo ,bet ne praeiti 12 raidės; 4. Po padarytas paveikslas ,jums bus parodyti pavyzdį, Spalvų ir gestai negali būti keičiamos , Kartais reali spalva yra skirtumas su fiure spalva; bet 5 prasme jūs galite užduoti mums padaryti pakeitimus, jei jie yra ne atrodyti .Po kelis pakeitimus ( keletas dienų praėjo ,kai kurie pakeitimai); Mūsų Klientas sutinka su šiuo skaičiumi; 5. Visi patvirtinimą , mums reikia kepti skaičius, kad juos tampa sunku 6. Laivybos , galite pasirinkti greitas pristatymas ,galime laivas jį pagal savo pasirinkimą, Mes siūlome mūsų klientų pasirinkti geriausią laivybos jie paprašė .

Čia mes taip pat turime nuotraukas ir paaiškinti :

pirma , klientas pasirinkite drabužius jie nori figūra , ir siųsti teisę priekiniai foto.

Galiausiai Meistras baigti šį geri amatai ;

Gal jūs vis dar donot žinoti, kaip jis gatavas , čia pridedami proceso nuotraukoje

Taigi jūs norite padaryti kad dabar ir noras puiki dovana jūsų idealus vyras .COME ON!

MES ČIA TARNAUTI JUMS!!!

Garantinis Aptarnavimas :

čia yra pagrindai, jūs galite pasirinkti ,kai yra nemokama, pavyzdžiui ,kai reikia, papildomi mokesčiai .

Laivybos Linija :

1. Pasirinkti geriausią pristatymas jums , jei jūs norite, kad jis greitai atvykti į savo paskirties vietą, galite pasirinkti, DHL , "FEDEX", UPS .jei pasirinksite pigūs nemokamas pristatymas metodus , ji paprastai trunka daugiau dienų destiation.

2. Minkštas keramikos molio paveikslas yra amatai , prašome rūpintis ,ir donot manau, kad tai yra šimtai tūkstančių, milijonai dolerių pav.

3. Po to, kai gavote paveikslas , prašome donot, nedvejodami palikite mums 5 žvaigždučių komentarą , jūs žinote, mūsų mokytojas, kad verta .

Žymos: santykiai dovana, nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, anime 100 cm sekso lėlė, meilės lėlė mažos krūtinės, tpe meilės lėlės, harri poteris, žaislų istorija 3 " žaislai, jessie, j. lėlės, 14 colių lėlės, keramikos molio įrankiai

sąlyga Akcinė Straipsniai
Įspėjimas amatų ne žaislas
Prekės Pavadinimas Lanyindi
Amžius > 14 metų
Forma 1/10
Elemento Tipas Lėlės
Tipas Pritaikymas
Profesijos Princesė
BJD/SD Požymis lėlė
Savybės Modelis
Baterija no
Medžiaga Keramikos
Modelio Numeris Porų Skaičius 18 cm Aukščio
Lytis Unisex
Temos Profesijos
Matmenys 18 cm aukščio
Mfg Serijos Numeris Fantazija
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai