LEOBAIKY Karšto Pro Komandos 2020 Metų Vasaros Vyrų Dviračių Džersis Nustatyti Trumpas Rankovės Kalnų dviračiais Drabužių Mtb Dviračių Sporto Drabužiai Dėvėti

w150101

€24.59

-20.94

€45.53

-45 %

Nauja prekė

Pastaba: Tai yra Azijos dydžių, kurie yra mažesni nei ES ar JAV dydžių.Prašome padaryti savo dydžio pasirinkimas grindžiamas mūsų pasiūlymus ir dydžio diagramos.Šis dydis diagrama yra tik jūsų nuoroda, jei jūs nežinote, kokio dydžio rinktis, susisiekite su mumis!

Paketą, įskaitant: (Pasirinktinai Kartu 1/2/3 ):

Angliavandenilių 1= Džersis + Šortai+Šalmas + Pirštinės+Rankogaliai+Dovanos ( Akiniai+Šalikas) Derinys 2= Džersis + Šortai+ Pirštinės+Rankogaliai+Dovanos (Skara) Derinys 3= Džersis + Šortai

Produktų Duomenys Rodo

Aukštos kokybės LEOBAIKY Prekės užtrauktuką, visiškai nematomas užtrauktukas dizaino, atrodo labiau gražus, sklandžiai, be bloko.

Medžiaga: 100% Poliesteris, wicking & anti-mikrobų, greitai sausas ir kvėpuojantis.Cool jausmas, jaustis sklandus, patogus ir minkštas.

Šviesą atspindinčios juostelės: 2vnt šviesą atspindinčios juostelės viduryje kišenėje.Kad jums būtų saugiau, kai važiuojate naktį.

Atgal 3 kišenės: yra 3 kišenės ant nugaros dviračių džersis, galite įdėti vanduo buteliuose, telefonas,ir t.t.

Hem Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizainas, padaryti savo jojimo būti daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių.

Šortai

Audinys: 80% Poliesterio ir 20% lycra, jaučiasi sklandžiai, wicking & anti-mikrobų, kvėpuojantis, didelio elastingumo.

Visą sublimacijos su Italija rašalo.ryškios spalvos, ne išnyks.

Kelnės kojas Anti-slip dizainas: anti-slip silicio juostos apačioje dviračių šortai.uždaryti tinka ir patogu, jojimo greičiau ir laisvės, net jei Intensyvių treniruočių, sumažinti jojimo pasipriešinimo.

Gelis Kamšalu: Naujausias kvėpuojantis gelio pagalvėlės viduje, dviračių kelnes, orui ir patogūs.

Produktai Pasižymi

Pirštinių Bruožai:

Pirštinės M, L, XL tik 3 dydis pasirinkti Anti-slydimo, Anti-iškirpti, atsparus smūgiams Tinka: dviračiai , žvejyba , slidinėjimas, turistiniai, medžiokliniai ...ect, lauko sporto

Aukščiausios kokybės medžiaga: 100% Poliesteris, wicking & anti-mikrobų, greitai sausas ir kvėpuojantis.cool jausmas, jaustis sklandus, patogus ir minkštas, Didelis elastingumas.

Naujausias dizainas, pjovimo Lazeriu ir besiūlių krašto uždarymo, kad jūs jaustumėtės laisvai, patogus ir minkštas.

Palmių anti-slydimui padas, jungiančios siūlės dizainas, Ne slydimo, dėvėjimosi, atsparus vandeniui.

Rankovių Rankogaliai

Medžiaga: 100% Poliesteris, greitai sausas, jaučiasi sklandžiai, wicking & anti-mikrobų, kvėpuojantis, didelio elastingumo.

Siūlėmis kvėpuojantis dizaino, minkštas ir greitai džiūstantys.Rankogaliai viršūnes Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizaino, kad jums reikia daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių.

Siūlėmis kvėpuojantis dizaino, minkštas ir greitai džiūstantys.Rankogaliai viršūnes Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizaino, kad jums reikia daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių.

Kodėl verta Rinktis LEOBAIKY?

1, LEOBAIKY yra profesionalus lauko sporto gamyklos,Sutelkti dėmesį į dviračių 10 metų. 2, LEOBAIKY pagal tarptautinius gamybos standartus. 3, LEOBAIKY jau seniai registruotas tarptautinių prekių ženklų, ir populiarus Ispanijoje, Prancūzijoje ir daugelyje kitų Europos šalių.

Kodėl LEOBAIKY kainos yra brangesnis nei kiti?

Mūsų kainos yra priimtinos,Mes ne konkuruoti kainą, mes tik siekti kokybės.Pažadame, geriausios kokybės už jus.

Atsiliepimai:

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Grįžti ir Grąžinti:

Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčų, mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus.Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės, ar mes atsisako grąžinti pinigus.Dėl nekokybiškų daiktų, prašome pateikti mums aiškios nuotraukos.Ačiū!

Žymos: slidinėjimo striukė moterims, lenkas šokėja, skatinti, manchon, cubrebotas ciclismo, vyrai šilumos apatiniai, vyrai paprasto dviračiu dėvėti, cycl jersey, dviratis mtb, arsuxeo striukė

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LEOBAIKY
Rankovės Dydis trumpas rankovės
Sezonas Vasaros
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Savybės aukštos kokybės sujungimo siūlės medžiaga
Lytis VYRAI
Modelis moterų dviračių drabužių rinkinys
Tipas quick dry dviračių nustatyti 2020 m.; dviračių sportas drabužiai
Dydis summer short sleeve cycling jersey sets
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Taikoma lauko sporto 2019 naujausias dviračių megztiniai moterims
Straipsniai ponios dviračių megztiniai rinkinys
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Savybė 3M Atspindys & back 3 kišenės & 3D gelis paded
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Funkcija Quick Dry & Kvėpuojantis & Patogus & Soft
Punktas vasaros dviračių apranga moterims
Modelio Numeris VB19-M003
Pavadinimas ponios dviračių rinkiniai ; kelių Drabužių Nuoma
Medžiaga Mutil audinys
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai