3PCS/DAUG Sexy Nėrinių Diržas Kelnaitės Ledo Šilko Besiūliai moteriški Minkštas apatinis trikotažas Gera Elastinga Lady Mini G-string Kelnaičių apatinis Trikotažas XL

w150612

€3.91

-3.92

€7.83

-50 %

Nauja prekė

1. Mes priimame didmeninė ir išskleidžiamajame laivo!Kreipkitės į mus ,pasiūlysime jums gerą kainą. 2.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://global.cainiao.com/ (Nukopijuoti į naršyklės ir atidarykite) Dydis: vienas dydis juosmens :30cm kostiumas juosmens 60-78cm (23.6-30.7 colių) klubo 72-90cm (28.3-35.4 colių) XL juosmens :32cm kostiumas juosmens 79-92 cm (30.8-36.2 colių) klubo 91-104cm (35.5-40.9 colių) Pls leidžiama 1-2cm klaida! 1. Mes priimame didmeninė ir išskleidžiamajame laivo!Kreipkitės į mus ,pasiūlysime jums gerą kainą. 2.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://global.cainiao.com/ (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 1.Mes priimame Tarptautinės Alipay,paypal, Western Union, T / T, kaip perdavimo tipai šiuo metu yra 2. Įsitikinkite, kad turite perskaityti visą sąlygomis ir patvirtina, su mumis, jei bet kokios abejonės, kad jums gali tekti prieš užsakant.

1.Jei yra kažkas negerai su prekės gavusi, pls nedvejodami susisiekite su mumis per 7 darbo dienas, ir prašome grąžinti per 30 dienų po patvirtinantis su mumis.Laivybos išlaidos turi būti suteikiamos pirkėjams atitinkamai.

2.Visi grįžo daiktai turi būti dedami į pirmines pakuotes, ir kad bus dėkingi, jei klientai gali mums suteikti konkrečios informacijos, pavyzdžiui, laivybos sekimo numerį, priežasčių, dėl grąžinimo, ir PO numerį ir patikrinti.

3.Mes padengia visas išlaidas, jei prekės yra ne to paties tipo, kaip minėta internete po klientai gauna paketus.

Mes norėtume tiekti aukšto lygio kokybės gaminius, taip pat užtikrina puikų po pardavimo paslaugas mūsų klientams.Kad būtų dėkingi, jei geras grįžtamasis ryšys gali būti suteikta po mūsų prekes ir paslaugas gali būti patvirtinta jums.Ir taip bus nuolaida turi būti atleistas, kai jūs vėl ateiti kitą užsakymą.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Mes pagerbtas internete didmeninė tiekėja aukštos kokybės produktus už geriausią kainą.Mes specializuojamės siūlanti rūšių drabužiai ir aksesuarai, apatinis trikotažas ir kt.Ateityje, mes nuolat praturtina mūsų daiktų ir aptarnauti klientus su geriausius paslaugas , grįžk greičiau ir kviečiame aplankyti mus dar kartą!

Žymos: moterų dirželius ir g stygos seksuali maža u besiūliai, bow string g, paprasta string, mini diržas moteris, micro diržas, g-string mini, micro diržas moterims, daug string, micro string, diržas seksuali jauna mergina

Kelnaičių Tipas G-String
Kyla Tipas mažaaukščių
Prekės Pavadinimas CINESSD
Medžiagos Sudėtis nailono,spandex,medvilnė
Elemento Tipas Kelnaitės
Medžiaga Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris Vienas tūkstantis penki šimtai šešiolika
Apdaila Nėriniai
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai