Nauja
Automobilio stilius Stick kūno nerūdijančio plieno Galinės durys, bagažinės rėmo plokštės apdaila lempos liejimo 1pcs Už Peugeot 3008 2013

Automobilio stilius Stick kūno nerūdijančio plieno Galinės durys, bagažinės rėmo plokštės apdaila lempos liejimo 1pcs Už Peugeot 3008 2013

w150944

€26.98

-1.13

€28.11

-4 %

Nauja prekė

Apie MUS

Mūsų bendrovė, orientuota į gamybos ir pardavimų auto dalys, auto dalys, gerinant dizaino atnaujinimai, kad mūsų automobiliai daugiau gražus ir patvarus.Jei jūs esate asmuo, automobilių, jūs žinosite, ką būtinas dalykas.

Pagrindiniai produktai įtraukti įvairių Automobilių modelių Interjero Aksesuarų ir Eksterjero aksesuarus , ir taip, pavyzdžiui: Akceleratoriaus pedalas, durų rankenos ir puodeliai, raktų dėklai, Atgal Priekinio skydelio apdaila, ir t.t.

Pristatymas

1) naudojame Kinija Paštu, Oro Paštu, siųsti produktai turi būti nemokama .Mes taip pat gali siųsti savo produktus, EMS, DHL, "Fedex", UPS pagrįsti savo reikalavimą , ir mes suteiks jums greitas pristatymas kelią, bet jums reikia papildomai mokėti, laivybos mokestis.

2) Paprastai, mes išsiųsti paketą, per China Post " Oro Paštu.Pristatymo laikas 7 iki 35 dienų

3) Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4) Jei reikia, galite palikti žinutę pasakykite mums, kiek jūs norėtumėte parašyti ant pakuotės.

5) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay, vizos, Vakarų Sąjunga, banko pavedimu, ir TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Grįžti & Grąžinti

1) Mes priimame grąžinti šį daiktą, jeigu jums tai nepatinka, po to, kai jūs jį gauti.Tačiau jums reikia mokėti siuntimo išlaidų, kai jums siųsti jį atgal.Mūsų grąžinimo adresas yra parašyta www.pajudek.lt , todėl prašome siųsti elementą atgal į mūsų teisingą adresą.Jei jūs negalite rasti tai, prašome susisiekti su mumis, tada mes bus suteikti jums išsamią informaciją apie mūsų adresą.

2) Guangzhou Qingfu Autoparts visada siūlome šešis mėnesius garantiją , tai reiškia, kad net uždarytas po keletą dienų, ir jūs vis dar gali gauti garantijų iš jav!Mes galime suteikti jums tam tikrą nuolaidą kitam užsakymui arba siųsti atsitiktinai dovana sumažinti savo retum kainą, prašome supratimo.

3) Jei negavote prekės ir ši padėtis trunka iki 35-osios dieną, prašome susisiekti su mumis.VISA GRĄŽINAMOJI išmoka bus išduota jums NĖRA PASITEISINIMAS.Mes nenorime duoti jums blogą patirtį perkant net ir tada, kai laivybos yra iš mūsų kontrolės.

4) Jei nenorite, kad mums grąžinti savo mokėjimo, jūs galite užduoti mums išsiųsti naują, į jus vienu METU, tai ne problema.Mes džiaugiamės galėdami daryti, kol būsite patenkinti.

5) Jei sunku jums gauti USD mokėjimo iš užsienio, jūs galite užduoti mums piktintis nauja, tada mes suteiksime jums naują tracking numerį.Tai ne bėda.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų apie laivybos ir kokybės, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Mes ją išspręsti už jus per 24 Valandas.

Pastaba :Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį .Pls palikite mums savo emall adresas ant atvejis, bet neaišku, ačiū.

Atsiliepimai

Žymos: 3008 gabalas, Peugeot 206, gps vertikalus, gabalas 3008 paieška, automobilių durų plokštė lipdukas, Peugeot 3008, aliuminio pedalų, hyundai i20 garsiakalbis, Peugeot 3008 priedų, 2012 m. " peugeot 3008

Specialios Funkcijos Apdaila Ir Apsauga, Darbų Sauga
Prekės Skersmuo 1cm
Elemento Ilgio 1cm
Automobilio Modelis 3008
Elemento Tipas Chromo Stilius
Prekės Svoris 0.35kg
Modelis, Metai 2013-2015 m.
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Elemento Aukštis 1cm
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas GUANG-E
Modelio Pavadinimas SDADSA6F546F56
Elemento Plotis 1cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai