Prakaitas, Kūno Shaper Drabužius Sprogus Prakaito Sporto Vest Sporto Kūno formavimo Drabužių Vyrų, Moterų Prakaito Kūno Shaper Fitneso Liemenė

w150958

€7.74

-1.93

€9.67

-19 %

Nauja prekė

[xlmodel]-[custom]-[51944] Descripstion

Prakaitas, Kūno Shaper Drabužius Sprogus Prakaito Sporto Vest Sporto Kūno formavimo Drabužių Vyrų, Moterų Prakaito Kūno Shaper Fitneso Liemenė

Aprašymas:

Kokybės pirma, suteikti geriausias paslaugas.Mūsų klientai

Stilingas dizainas, 100% visiškai naujas, aukštos kokybės!

Medžiaga: Poliesteris + medvilnės mišinys

Spalva: Juoda

Dydis: S/M,L/XL,XXL/XXXL

Lytis:Vyrai,Moterys

Modelis:Kietas

Rankovės Ilgis:Rankovių

Šio Prakaito Kūno Shaper-tai greičiausias ir saugiausias būdas numesti svorio!Prakaito daugiau ir sąsiauris svarų greičiau!Pagreitina natūralų jūsų kūno šiluma.Veiksmingai skatina prakaitavimą sudeginti daugiau kalorijų.Padeda padidinti jūsų kūno temperatūros mesti vandens svorio.Su suspaudimo, siekiant palaikyti ir apsaugoti savo raumenis.Lengvas, patogus ir greitas džiovinimas.Skalbti mašinoje ir patvarus.

Nešiojami po ar virš jūsų drabužius.Juda ir driekiasi su jumis per treniruotes ar bet pavedimu.Neleidžia važiuoti iki net tada, kai daro įvairiai veiklai.Klosčių pilvą ir formų, juosmens, iš karto, kai dėvimi.Suteikia vienodo skrandžio, kreivi juosmens, ir paveikslas jaustis.

Biržos Prekių Indeksas:

Storis: Vidutinis

Ruožas / Elastinės: Microelastic

Minkštas: Vidutinis

Skalbimo instrukcijos: Plauti švelniai su vandens yra mažiau nei 30 C, nenaudokite baliklio.

Pastaba

1. Jis yra gerai žinoma, kad skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos įvairiais būdais, ir faktinis projekto spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Prašome ignoruoti etiketės dydis pridedamas prie audinio.Dydis etiketėje kartais gali būti didesnė nei dydžio, mūsų aprašymas, paprastai dydžio Kinija yra mažesnis nei Amerikiečių ir Europiečių.Dėl vadovo matavimai, prašome leisti 1-3CM būti skirtingas.

3. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs visada galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums keletą patarimų, bet tai yra jūsų nuoroda tik.

Pakuotė:

1*Prakaito Kūno Shaper

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[52552] Pastaba

Žymos: missoni, hoodi, atspindi liemenė, vaikinas palaidinukė, chandal rinkinys, poleron moterims, kuprinė paleisti, sporto liemenė moterims, nirvana palaidinukė, suteikiama paleisti

Funkcija prakaitas, kūno shaper
Sezonas Žiemos
Lytis VYRAI
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Poliesteris + Medvilnės Mišinys
spalva juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai