Sulankstomas Ištraukiamas Mobilųjį Telefoną Stalas Bendras Stovo Laikiklį Stalčiuko Tablet Lydinio Stabili Mount Darbalaukio Namų Saugojimas

w150967

€2.55

-2.53

€5.08

-49 %

Nauja prekė

Spalva: Juoda/Balta

Dydis: 6.5 x 11 x(8-16cm)

Medžiaga: Alloy + PC

Paketas apima: 1 stendas

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, taip pat mygtukai yra padengti su minkšto silikono, kad gina savo prietaisus gerai.

Sukurta su ištraukiamas sklandžiai polių, leidžia jums reguliuoti aukštį, kad komforto jūs, 0-72 laipsnis reguliuojamas aukštyn ir žemyn, todėl jūs turės geriausią kampas žiūrėti vaizdo įrašą, skaitant pranešimą ar virimo receptai ir kt.

Sulankstoma konstrukcija: nenaudojamas, prašome tiesiog sulenkite jį į mažesnio dydžio taupymo, kiek vietos jums.

Krašto griovelis bus idealiai su mobiliojo telefono rėmas, nebus blokas, ekranas, leidžiantis mėgautis tuo, ką ekrane ant ekrano paprastai.

Svoris-pridūrė bazės, teikiančios daugiau stabilus saugumo turintis savo prietaisus, jums nereikia jaudintis dėl to, telefone ar planšetiniame kompiuteryje bus apsiversti arba nukristi net tada, kai jūs bakstelėkite ekraną.

Apačioje yra papildoma, su anti-slip silikono, ne tik darbai pusiausvyra stovėti ant stalo, tvirtai ir neleisti stovėti krenta ant stalo, bet taip pat apsaugo jūsų stalo pat.

Stalinio telefono turėtojas dirba gerai visus mobiliuosius telefonus su arba be atveju, ebook skaitytojai ir dauguma tablečių, taip pat galite naudoti jį kaip įkrovimo stovas, be apribojimų, kai naudojate prietaisą ant stovo. "

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.RUSAI turi suteikti mums visą vardą, nes iš rusijos post politikos

Vežimas ir Pristatymas

1.www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas:Apie 10-35 Darbo Dienų atvykti

2.ePacket: Apie 15-35 Darbo Dienų atvykti,

3.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Darbo Dienų atvykti.

4.DHL:Apie 5-15 Darbo Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėkojame už jūsų paramą ir suprasti!

Žymos: Laikiklio Stovas, sulankstomas virtuvinis stovo, biuro lentynos, stalo stovo, vaikai pjedestalo, bendras roller, metalo stovo stalas, magnetiniai saulės akiniai recepto akiniai, vyrai stalčiuko, šautuvas stendas

Nėra. Pakopų Vieną
Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas DIDIHOU
Naudoti Įvairenybės
spalva juoda
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Feature2 Reguliuojamas Stalčiuko
Feature1 Ekrano Viršuje Lentyna
Dydis L
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai