Universalus Automobilinis Magnetinis Telefono Turėtojas 360 Sukimosi Stiprus Magnetas Palaikykite Telefono Stovas Itin Stabilus Automobilinis Laikiklis 3,5 x 4cm

w150990

€2.95

-0.88

€3.83

-22 %

Nauja prekė

Universalus Automobilinis Magnetinis Telefono Turėtojas 360 Sukimosi Stiprus Magnetas Palaikykite Telefono Stovas Itin Stabilus Automobilinis Laikiklis 3,5 x 4cm Aprašymas: Savybės:

360 laipsnių Sukimosi Magnetinio Automobilinis Telefono Laikiklis.Reguliuojamas visą 360 laipsnių sukimosi puikus žiūrėjimo kampas.

Mažas Kūnas Stiprus Magnetinis.Mobiliojo Telefono Laikiklis Automobilyje yra mažas dydis.Bet gamina super magnetinės jėgos, kad gali turėti bet kokį telefoną.Kas daugiau,magnetinio automobilių mount yra visiškai saugus,stiprus magnetas nebus turėti neigiamą poveikį į savo mobilųjį telefoną.

Itin Stabilus Prietaisų Skydelio Magnetinio Automobilinis Laikiklis.Suteikia galingas sukibimo galia tarp automobilio prietaisų skydelio ir automobilio kalno,prilimpa prie bet kokio lygaus paviršiaus,siekiant padėti išlaikyti jūsų prietaiso vietą, nepriklausomai nuo to, kelių vibracijos ar smūgių,jūs galite turėti savo rankose nemokamai bet kuriuo metu vairuotojo.

Universalus Automobilinis Laikiklis.Šis magnetinis mobilųjį telefoną, automobilį kalno yra suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų, "mini" planšetinių kompiuterių ir GPS.

Multi-scena Naudoti Automobilinis Telefono Laikiklis.Tinka bet kokio plokščio paviršiaus,kreipėsi į automobilio prietaisų skydelyje, stalo paviršiaus ar kitų plokščių paviršių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: 3,5 x 4cm

Pastaba: Tik Stand, Telefonas Nėra Įtrauktos

Komplektą Sudaro: 1 x Automobilinis Telefono Laikiklis Stendas

Žymos: y išmanųjį telefoną mate x, tws soundpeat sonic, moteris maišo miręs baseinas, rick drabužių parduotuvė, usb c hub adapteris f, wejnxin susagstomi megztiniai, wejnxin vasaros kpop, žoliapjovės skutimosi vyras, vamzdinės regin lurex

Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 3.5 x 4cm
Spalvos Pavadinimas juoda
Prekės Pavadinimas Vecligt
Įkroviklis No
Magnetinis Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai