5vnt/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Cutter Šaknis Drožyba Priemonės "PASIDARYK pats" Medienos Raižybos

w151040

€6.67

-2.85

€9.52

-29 %

Nauja prekė

5vnt/Set Medžio Drožyba Ir Graviravimo, Frezavimo Grąžtas Cutter Šaknis Drožyba Priemonės "PASIDARYK pats" Medienos Raižybos

Įtrauka:

Pagalba medžio drožyba ir drožyba gręžimo agregatai, galite sukurti savo mediniai amatų ir savo ruožtu šedevrų paversti realybe!

Dabar jūs galite lengvai užbaigti bet kokio tipo woodcarving projektas, ir naudoti "woodcarving ir drožyba" bitų rinkinys dizaino detales tiksliau ir greičiau.

Tiesiog prijunkite jį į elektros, gręžimo ir esate pasiruošę naudoti!Patogu ir lengva naudotis, jis leidžia jums išdrožti medžio vargo, kuri skiriasi nuo tradicinės drožybos, kurios gali sugesti ir mėlynė jūsų rankose.

Šių gręžtuvų borai, skirtas pašalinti medienos greičiau.Pagamintas iš greitapjovio plieno, jūs galite lengvai sumažinti medienos greičiau, išlaikant lygaus paviršiaus.

Optimalaus tikslumo ir išsamumo apdirbimo, medienos raižybos vėjas, nepažeidus medienos.Gauti tikslius rezultatus su švelninimo poveikį.Jokie pakeitimai yra reikalingi.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Medžio skulptūra, drožyba bitų rinkinys

Svoris: 35g

Pakuotė:

Graviravimas Gręžimo (5vnt) Rinkinys * 1

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, pjovimo medienos malūnas, bench drill, tiek dril, amatų medienos, dewalt įrankis, nagų perdavimas, gręžimo poveikis, tiek gręžimo, lankstaus veleno įrankis

CNC arba Ne Normalus
Kilmės KN(Kilmės)
sąlyga Naujas
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai