2 Vnt/Daug BroadLink SP4L-ES Plug WiFi 16A Maitinimo Lizdas su Pritemdomi Smart Naktį Šviesos Alexa "Google" pradinis "Siri" Balso Kontrolė

w151106

€14.94

-6.4

€21.34

-29 %

Nauja prekė

BroadLink SP4L-ES enchufe WiFi tyrimas toma de corriente de 16a con luz nocturna inteligente regulable Alexa, Google "Namo" Valdymo voz de

Veikia su Alexa " ir "Google" asistentas Smart plug dalykėlių leidžia balsu valdyti savo šviesos, ventiliatorius, kavos aparatai, oro drėkintuvai ir dar daugiau.Visi jums reikia yra Alexa arba "Google" asistentas įjungtas prietaisas kaip Aidas, Google namų, ar net tiesiog Alexa / home "Google" programėlę savo telefone.Ir su keliais Smart Kištukai, galite sukurti savo smart gyvenimą, nuotolinio valdymo pultas ir nustatykite tvarkaraščius kelių angų iš bet kur pasaulyje.

Smart Naktį Šviesos

Puikus prieškambario, virtuvės, laiptai, miegamojo, vonios kambario, miegamojo, vaikų darželio, kur jums reikia vadovautis šviesos.Naudoti Alexa arba "google" pradinis app kontroliuoti nakties šviesa.

Tvarkaraščius ir Laikmačiai

Su Smart Plug, galite naudoti Alexa kasdienybe nustatyti grafikus jums žiburiai ir prietaisai.ir galite planuoti Kalėdų eglutė kreiptis dėl saulėlydžio.taip pat galite suplanuoti naktį, šviesos išjungti saulėtekio.

Max Darbo Laikas

Ši funkcija turi naudoti "BroadLink" PROGRAMĄ, maksimalią darbo laiko nustatymo gali tiksliai sekundžių.Pavyzdžiui, galite nustatyti 2 valandas, maksimalus darbo laikas.Smart Plug bus automatiškai išjungti per 2 valandas, kai jums naudoti balso", " APP arba rankiniu būdu jį įjunkite.

Balso Kontrolė

Veikia su Alexa " ir "Google" asistentas pridėti hands-free valdymas balsu, bet lizdą. "Alexa, pasukite ant stalo šviesa".

Valdymas iš bet Kur

Smart Plug leidžia belaidžiu ryšiu kontrolės prijungtas-prietaisų, iš bet kur.Tiesiog naudokite Alexa arba "Google" pradinis App kontroliuoti savo įrenginius nuo sofos, kavos parduotuvė, automobilių, net užsienyje.

Veikia su IFTTT

Daugiau funkcijų, su IFTTT, jis gali automatiškai įjungti / Smart Plug, kai jūs paliekate ar grįžta namo.Jis gali taip pat leisti kitą prekės ženklą " smart home products dirbti kartu su Smart Plug.

Žymos: aqara plug, usb cgarger, broadlink pro rm4, broadlink sp3, multi smart plug, gosund smart plug, "fiesta" plug šviesos, broadlink lizdas, sp3, alexa kontrolės

Parama Greitai Įkrauti No
Wifi Taip
Įžeminimas Ne-Įžeminimas
Pagrindinis Jungiklis No
USB Bendra Galia NE USB
Sertifikavimo ROHS
Tipas smart lizdas
App broadlink
Palaiko Funkcija Veikia su Alexa / "Google" pradinis/ "Siri"
Prekės Pavadinimas broadlink
Surge Protector Taip
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
USB Prievadų Skaičius NĖRA
Vardinė Srovė 16A
Angų Skaičius 2
Kilmės KN(Kilmės)
Ilginamojo Laido Ilgis NĖRA
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Vardinė Įtampa 110-250V
Smart Plug WiFi lizdas smart wifi
Sinchroninis Ištaisyti Technologija Taip
Wi-Fi Dažnis Wi-Fi 802.11 b/g/n(2.4 GHz)
Komplektacija Bundle1
Maitinimo Šaltinis AC 110-240V 50/60Hz
Sub-Jungiklis No
Modelio Numeris Broadlink SP4L-ES
Laiko Funkcija APP Kontrolės / "Siri" valdymo
Kištuko Tipas EU
Vieną USB maksimali Galia NĖRA
Nominali galia 2500W
Paramos Sistema "IOS" ir "Android"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai