Gamtos Juodasis Obsidianas Yin Yang Bagua Pakabukas su Karoliai Vyrams, Moterims A66

w151514

€6.11

-1.82

€7.93

-22 %

Nauja prekė

Gamtos Juodasis Obsidianas Yin Yang Bagua Pakabukas su Karoliai Vyrams, Moterims A66 Aprašymas:

Aprašymas:

Ši unikali ranka poliruoti Bagua žemėlapis Pakabukas yra pagamintas iš 100% Visi Gamtos Obsidianas Akmens.

Savybės:

1. Bagua Pakabučiai: Kai nešiojama kaip pakabukas a bagua simbolis seniūnijos off neigiamą energiją ir blogio.Dėvėtojui yra apsaugotas nuo nelaimingų atsitikimų ir žalos.Bagua karoliai, taip pat atkreipti sėkmės, gerovės ir geros sveikatos dėvėtojui.

2. Pagal Bagua Žemėlapis yra Feng Shui tai būdas sutelkti savo jėgas ir ketina savo sveikatos, intymūs santykiai, pinigų reikalus ir dar daugiau.Jis padės jums atnešti gerą energiją į visas svarbias jūsų gyvenimo.

3. Aštuonių pusių energijos žemėlapis, Bagua yra žemėlapis su beveik begalinis pasekmes.Žemėlapis suteikia jums specialias būdų, kaip padidinti energijos gyvenimo sektoriuose, kuriems reikia jūsų dėmesio.

4. Juodasis Obsidianas Akmuo yra galingas valiklis psichikos smogas, ir yra stiprios psichikos apsaugos akmuo.Viduramžiais tai buvo mintis, kad apsisaugoti nuo demonų.Taigi, ji yra dažnai naudojami kaip įžeminimo akmens.

5. Obsidianas yra natūraliai vulkaninio stiklo.Ji turi galingų metafizinės savybės, kad bus apsaugoti jus nuo negatyvumo ir streso.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Pakabukas dydis: 50*50MM

Medžiaga: obsidianas

Spalva: juoda

Komplektą Sudaro:

1 x pakabukas su karoliai

1 x pakavimo dėžutė

Žymos: obsidianas, rankena meistras, juodasis obsidianas, obsidianas akmens, vyrai karoliai yin yang, nisekoi, obsidianas pakabukas, amuletas obsidianas, juoda necklac, diagnostikos įrankis jutiklinis ekranas

Metalų Tipas cinko Lydinys
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris -
Stilius Klasikinis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kaip Rodyti
Lytis MOTERIS
Formos\modelis ROUND

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai