Karšto Pavasario Taktinio Mokymo Fleece Striukė Lauko Megztinis Su Gobtuvu Megztinis Vyrams, Kempingas, Žygiai, Žvejyba Medžioklė Kailis Sporto Drabužiai

w15152

€28.57

-14.72

€43.29

-34 %

Nauja prekė

Karšto Pavasario Taktinio Mokymo Fleece Striukė Lauko Megztinis Su Gobtuvu Megztinis Vyrams, Kempingas, Žygiai, Žvejyba Medžioklė Kailis Sporto Drabužiai

Q: Apie Mus

A: Mes Leitech lauko gamyklos parduotuvėje, mes esame įsipareigoję pateikti jums geriau produktai, taktinis, lauko ir sporto , mes sutelkti dėmesį į mokslinių tyrimų ir plėtros, netrukus pradės naujus produktus, dėkoju už jūsų dėmesį.Tikiuosi, kad jūs visi gauti puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.

Q: Apie Laivybos

A: mes išsiųsti prekes per 2-7 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.

M ost šalyje yra Nemokamas pristatymas Kinija paštu, oro paštu, arba epacket, kai mes išsiųsti paketą, mes bus suteikti jums sekimo Nėra.

Q: Aabout muitinės mokesčių

A: Kiekviena šalis turi savo akcizų politiką, mes galime ' t padaryti pažadą apie tai, kad.prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors reikalavimų, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Q: Aabout keisti po to, kad:

Prašome siųsti teisingą informaciją mums prieš išsiuntimą, jei jums reikia pakeisti, BET mes ne pasiūlyti šią paslaugą per didelis promotion.Pl lengvai patikrinkite visą informaciją, iki mokėjimo.

Q: Apie Ženklas Sklypas

Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.

Q: Apie Atsiliepimus

A: Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas.

Žymos: juodas megztinis taktinis, top striukė veidrodėliai, striukė taktika, juoda kariuomenė striukė vyrams, lauko megztinis, paltai vyrams, kasmhere megztinis vyrams, carhartt wip, kaubojus striukė, striukė moteris

Dydis S-XXXL
Pamušalas Poliesteris
Funkcija Lauko , sportui, taktinis...
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lauko Striukė Tipas Vilnos
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Megztinis , outwear, striukės
Tipas Ultralight vilnos chalatą
Prekės Pavadinimas PAVEHAWK
Medžiagų Technologijos x-vilnos
Lytis VYRAI
Kelionėse Medžioklės Kalnų
Medžiaga Poliesteris
Sezonas pavasarį, rudenį, žiemą
Taikoma vyras, patinas
Svoris about 0.6 kg
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai