Nauja
Derliaus Žaidimas, Nustatyti Rankų darbo Nardai, Šachmatai Lentos, Šaškių Natūralus Kietas Medinis, originalus Pearl Laive Vidutinio Dydžio Baltos Rožės

Derliaus Žaidimas, Nustatyti Rankų darbo Nardai, Šachmatai Lentos, Šaškių Natūralus Kietas Medinis, originalus Pearl Laive Vidutinio Dydžio Baltos Rožės

w151524

€82.47

-13.42

€95.89

-13 %

Nauja prekė

✔100% NATŪRALUS MEDŽIO masyvo NARDAI NUSTATYTI ..Kad nardai yra visiškai pagamintas iš medžio masyvo ir rankų kūrinys.

✔DELUX NARDAI SU TIKRU PERLU.Originali Pearl motyvas availeble laive.Nėra absoliučiai jokio spausdinti ant lentos.Visi modeliai yra rankų darbo ir kartu su kieto medžio, perlamutras ir kitos medžiagos.

✔KAIP LENTOS ATRODO NUOSTABI.Valdyba buvo poliruoti visiškai rankų darbo ir naudojami vieną iš senojo stiliaus su medvilnės.

✔GAUTI ŽAIDIMUS IŠ NARDAI.Tai ne tik nardai.Taip pat galite naudoti jį kaip šachmatai ir tikrinimo valdyba iš vis, kad malonus laikas su savo frineds ir šeimos.

✔DYDIS NARDAI. 33x16.5 cm (13x6.5 inc)

✔DYDIS ŽAISTI PLOTO NARDAI. 30.5x14 cm (12x5.5 inc)

✔PADARYTI ŽMONĖMIS, KURIUOS MYLI, LAIMINGAS.Tai yra ne tik žaidimas, tai taip pat labai gražus, kietas apdailai daiktas ir puiki dovana.

✔MEDŽIO masyvo ŠACHMATŲ LENTOS Yra visada didesnė kaina, nes jie kainuoja brangiau. 'Custom' plokštės yra paprastai visada medžio masyvo.Jie yra apskųsti tiems, kurie ieško tiesa, kokybės ir branginama palikimas.Tikrai gerai padarė kietųjų lapuočių šachmatų lenta gali būti tikimasi, kad paskutinis kartas.

PASTABA: MES SIŪLOME 2 LAIVYBOS FUNKCIJOS

CAINIAO YRA STANDARTINIŲ KROVINIŲ PRISTATYMO LAIKAS 7-30 DIENŲ

KITAS PARDAVĖJO PRISTATYMAS DHL EXPRESS KROVINIŲ PRISTATYMO LAIKAS 2-4 DIENAS

Žymos: šachmatų lenta, žaidimas, šachmatai, stalo žaidimas, šachmatų lentą vienetų, antikvariniai šachmatų rinkinį, nardai, nardai žaidimas, mediniai nardai, plastikiniai nardai šaškės

Prekės Pavadinimas GiftHome

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai