Rankų darbo, Austas Gobelenas Sienos Kabo Bohemijos Namų Meno Dekoro Bendrabučio namų Puošybai macrame sienos kabo Dekoro dovana

w151616

€14.85

-6.37

€21.22

-30 %

Nauja prekė

Aprašymas:

*1.Tai paprastas ir elegantiškas kabo yra puikus pridėti, kad papildomų "kažką" į savo vieta ar renginys.ši unikali sienos kabo bus gyvinti kambarį.

*2. Aukštos kokybės lazdos yra pagamintos iš importuojamos medienos.Mediena yra daugiau kompaktiškas, stiprus, slėgio atsparus, patvarus ir nėra lengva grėblio.Mašina blizginimo priemonės ir blizginimo priemonės sklandžiai ir griežtai.

*3.Unikalaus dizaino, po kelių valandų knotting, rankų darbo, kruopščiai, naudojant natūralių medžiagų, suteikiančių minimalistinio pajusti ir sukurti atsipalaidavęs manote, kad į kambarį.

*4.Jos simetriškas dizainas tiks bet kokio interjero.Grynos medvilnės gobelenas labai tinka kabinti už lovą ar į lovelę, virš sofos, židinys, židinio ar ant stalo, ar prie lango, pridedant jaukus prisilietimas prie jūsų gyvenamąją ar darbo erdvę.Puiki dekoracija šalis, vestuvės, ar kaip foto rekvizitai.

*5.Pagamintas iš natūralios medvilnės virvės, thesewall apmušalai buvo supintas, austi ir rišti į sudėtingą vėliavos formos raštas, kuriame išsamiai įvairias figūras ir tekstūruotos malonumas.

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: Medvilnės siūlai + medienos

2. Dydis: 77*45*38cm

3.Spalva: Smėlio

Pakavimo sąrašas:

1*Medvilnės su kutais gobelenas

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: gobelenas macrame marron, boho papuošalai, macram sienos, skurdus vestuvių, gobeleno gobelenas, mat bohemijos namų dekoro, macram virvė, boho dekoras, macram, dekoro namai

Stilius Paprastas
Technics rankų darbo
Valymo Tipas Plauti Rankomis
Formos Stačiakampis
Medžiaga 100% Medvilnės
modelis SPAUSDINTI
Rėmas No
Modelio Numeris JJ194270
Dizainas musulmonas
Modelio Tipas dryžuotas
Kilimų Pardavimo Parduodamas atskirai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai