Steampunk Seksualus Korsetas Corsage Korsetai ir Bustiers Lieknėjimo Gotikos Corselet Plieno Kaulų Tramdomieji marškiniai Plius Dydis S-6XL

w151935

€22.90

-22.89

€45.79

-49 %

Nauja prekė

Pakuotė: 1 korsetas +1 G-string Medžiaga: 10%Spandex/90%polyseter/plieno kaulų Spalva: juoda Dydis: S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL/6XL (Prašome pasirinkti vieną dydis didesnis.Ačiū!) Būklė: 100% visiškai naujas

*Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis patikras modelį.

Nemokamas Pristatymas Wordwide

(1)Mes paprastai laivas su jumis kartus per 3 darbo dienas po to, kai jūs mokate užsakymą, bet jei yra koks nors klausimas, reikia beconfirmed iš jūsų, mes išsiųsti juos po jūsų patvirtinimo.Ačiū!

(2)Pristatymo terminas priklauso nuo skirtingų laivybos metodai ir įvairių šalių

(3)Jei jūs perkate daugiau nei 300$, paprastai, mes atsiųsime jums greičiau laivybos laisvai pavyzdžiui, EMS, DHL ir kt., jei daiktų, Okeanijoje, Europoje ir Šiaurės Amerikoje.Daugiau nei 350 $nemokamai greičiau pristatymas Afrikoje ir Pietų Amerikoje.

Grąžinimo Politika

(1)Jei gavote brokuotą prekę (- es), ar dydis netinka, maloniai prašome pranešti mums per 7 dienas.Mes jums grįžti instrukcijos pakeitimo.Prekės (- ių)turi būti grąžintas su visiškai supakuotas medžiagą be naudojami.

(2)grįžti laivyba išlaidos bus jūsų išlaidos.Kai tik gausime grįžta vienetas, mes ištirti vieneto per 7 dienas.Tada mes išsiųsime jums naują pakaitinį mūsų laivybos kaina

(3)Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą( visus 5 žvaigždučių, atsiliepimai), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū!

(4), Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį(lygus arba mažesnis kaip 3 žvaigždučių, grįžtamasis ryšys).Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Žymos: korsetas oda, goth centras, korsetas karalienė, steampunk moteris, korsetas gotikos, latekso tramdomieji marškiniai, brokatas steampunk korsetas, bustier seksualus raudonas korsetas, korsetas moterims, plieno kaulų, korsetai

Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris steampunk 653
Medžiaga Sintetinės Odos
spalva juoda
Kartų kasdien,šalis,matyti,
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Dydis S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL
Kilmės KN(Kilmės)
metų laikai srping,vasaros, rudens,žiemos
Apdaila Atstumai
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas wechery
Nepadori Nuotrauka No
Stilius Steampunk Korsetas
Tyle plieno kaulų gotikos korsetas
Audinys 90% poliesterio, 10% spandex
Funkcija 100% aukščiausios kokybės
Pareigos Juosmens Mokymo Korsetas
Lytis MOTERIS
Dizainas sagtis korsetas bustier
Medžiagos Sudėtis Poliesteris,Spandex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai