TPR Fidget Jutimo Žaislai Susispausti Įtempių Žaislų Rinkinys Išspausti Gyvūnų Dovana Žaislai Vaikams Adulits, Šventes, Automobilių Apdailos

w152186

€5.28

-4.51

€9.79

-46 %

Nauja prekė

TPR Fidget Jutimo Žaislai Susispausti Įtempių Žaislų Rinkinys Išspausti Gyvūnų Dovana Žaislai Vaikams Adulits, Šventes, Automobilių Apdailos Aprašymas: 1. Patogus Suvokti: žaislo rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės minkštos, TPR medžiagos.Žaislas jaučiasi gerai, jis yra saugus ir įdomus.Atminties putos daro žaislas, galima susigrąžinti savo formą net po kelis kartus nuspaudžiant.

2. Tinkamas Dydis: žaislų rinkinys tinka ir suaugusiems, ir vaikams, lengva suvokti.Bet būkite atsargūs, ne tegul vaikų žaislas į savo burnas.

3. Mielas Dizainas: žaislų rinkinį sudaro įvairių mielas gyvūnų, jiems visiems atrodo mielas ir patogus, tai mažinant streso jums.

4. Lengva Valyti: Prašome skalauti žaislas tiesiogiai su plovikliu arba dušo želė, kai jis bus nešvarus.Jis gali būti šiek tiek lipni po džiovinimo, bet jums gali sunaikinti jį su tam milteliai.

5. Ideali Dovana: Šis mielas žaislas rinkinys yra puikus pasirinkimas vaikų gimtadienio ar Kalėdų dovanos.Jis yra tobulas, specialius renginius ir festivalio šventės, telefono ir automobilio apdailos.

Techniniai duomenys: Medžiaga: TPR

Spalva: atsitiktinio ir pakartotinio spalvų

Dydis(apie): kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 20

Pakavimo Sąrašas: 20 x Išspausti Žaislas

Patarimai:

Spalvas ir modelius yra atsitiktiniai, ir kiekviena iš jų yra labai mielas.

Skalbimo savo rankas ir tada žaisti su tai padės jums likti skiriasi.

Prašome nesitampo tai per sunku (nes kitaip jis bus pertrauka).

Pastabos:

Žaislas yra ne valgoma.Prašome don ' t įdėti jį į savo burną.

Vaikai iki 5 metų turėtų žaisti su žaislo, prižiūrint tėvams.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo kampu, kai kurios spalvos skirtumas gali būti užfiksuojamas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Dėl vadovo matavimo, tam tikrą dydį, leidžiamas nuokrypis gali būti užfiksuojamas.

Valymo patarimai:

Kūną šis žaislas yra, kad būtų išvengta gauti purvinas.Prašome jūsų rankos sausos ir švarios, kai žaidžia, bet jei jis bus nešvarus, galite naudoti medvilnės tamponu artimųjų drėkinamasis losjonas ar alkoholio, nuvalykite jį.

Naudoti lipnių lipdukų keletą kartų, pašalinti dulkes ir purvą, tada nuplaukite jį su šiek tiek muilo, skirti keletą minučių ir nuplaukite vandeniu.

Žymos: fidget, antistress, fidget pop, pop ot fidget žaislas, lv vaikams, fidget žaislas, squish, rinkiniai nagų rinkinys, automobilio pritaikymas priedai, vaikų žaislų

Modelio Numeris Fidget Jutimo Susispausti Žaislų Rinkinys
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Įspėjimas Nevalgo
Tipas Fidget žaislai
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Prekės Pavadinimas MezoJaoie
Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius 14 Metų, & Iki

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai