RCT 3pcs 1/2" Blauzdos Geležinkelių & Stile frezos Skydelis Kabineto Durų Kelvedžio Bitai Rinkinys, Skirtas Medienos Karbido Pjovimo Medienos apdirbimo Įrankius

w152459

€38.45

-41.65

€80.10

-51 %

Nauja prekė

Savybės: Tinka: MDF, medžio masyvo, MDF, mdp, fanera, medinių durų rėmai, mediniai langų rėmai, spintos ir dėžės ir kt.Aštrus kraštas, didelis kietumas, tikslus padėties nustatymas, didelio tikslumo, sklandus pjovimo, atsparumas smūgiams, didelis kietumas.Pasirinkimas aukštos kokybės lydinio peilis, kad ašmenys daugiau aštrus ir patvarus.Ašmenys Pramoninės klasės mikro grūdų karbido.Kablys & Šlyties Kampas Didelis kablys & šlyties kampas leidžia karpymo gabalas sklandžiai į vertybinių popierių gaminti gera, splinter nemokamai.Danga Kepti ant karščiui atsparia danga neleidžia susidaryti pjuvenų, dervos, ir aikštę.Taikytinos modeliai: Bakelite frezavimo, graviravimo staklės, graviravimo ir frezavimo staklės, frezavimo staklės, kompiuterinės graviravimo staklės, vertikalus žoliapjovės .

Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, pjovimo medienos malūnas, tiesiai maršrutizatorius tiek 12mm karka, tiek maršrutizatorius, cutter maršrutizatorius, fraise helicoidale, etabli maršrutizatorius lentelė, maršrutizatorius apdaila, pjūklai mašina, cutter malūnas

Maksimalus Sukimosi Greičio 12000rpm
Laipsnis R0.1
Prekės Pavadinimas RCT
Kiekis 1SET (3pcs)
Dizainas Anti-kyšis
sąlyga Nauja
Bendras Ilgis 67-72mm
Tipas Pabaiga Malūnas
Danga altın
Pakuotė Plastikinė Dėžutė
Šerdies Skersmuo 1/2"(12,7 mm)
Modelio Numeris RCT-12-3
Medžiaga Karbidas Lydinio
Svoris 680g
Skersmuo 1/2"(12,7 mm)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai